Strudelul lui Rocco!

20 nov. 2007


patroana unei cofetarii din italia a fost amendata dupa ce a pus in vanzare delicatese din ciocolata modelate dupa cel mai de pret organ al unui cunoscut actor de filme porno. penisul lui rocco siffredi devenise, in doar cateva zile, cea mai solicitata comanda pe care clientele o faceau in cofetarie.politia din bologna a amendat-o cu 210 euro pe o doamna de 40 de ani pentru promovarea indecentei. in plus, proprietara cofetariei a fost obligata sa topeasca toate piesele din ciocolata care imitau penisul „marelui” actor de filme pentru adulţi rocco siffredi. autoritatile au precizat ca au primit numeroase plangeri din partea unor parinti care au trecut cu copiii pe langa vitrinele cofetariei.

11 comentarii:

Anonim spunea...

astept cu sufletul la gura si in bucurestiul ala al vostru covrigi Maurice,savarine statute Zina,piscoturi Poponetz,grisine Erbasu si negrese Cabral.

Anonim spunea...

as mai adauga braga Gregorian,eclere extra lungi Terente si rahat cu nuci Trident.

Gogu' spunea...

Cica deja au aparut la o gogoserie de pa Mosilor !Mi-a spus cineva ca a cumparat "strudel virinel",iar apoi a mai zarit intr-un colt "merdenea Qerida".Pofta mare...

Gogu' spunea...

Aaaa si sa nu uit in targul lu' Pinalti cica's "alivensi suprize suprize" si "poale-n brau la Raduleasca".

notalent369 spunea...

konta...ma uimesti pe zi ce trece.

Anonim spunea...

si pe tine???

Gogu' spunea...

Fii sigura ca nu esti singura!Konta este un izvor nesecatuit...

notalent369 spunea...

..de surprize,nu?!
da konta...fac parte din grupul celor care nu beau apa plata cu lamaie, nu fumeaza slim(de fapt deloc), dar sunt mereu surprinse de tine!

Anonim spunea...

well,atunci faci parte din restransa categorie de persoane surprinse de KontaKinte,pe podium cu bunica-mea si vecina tanti Vera(ambele au fost surprinse de mine cand faceau pipi)

Gogu' spunea...

Cine-l cunoaste stie...

Anonim spunea...

cine stie...cunoaste