Secta lu' peste prajit!

22 nov. 2007


la 640 de kilometri de moscova, în regiunea penza, se desfasoara de cateva zile drama a 29 de persoane, printre care si copii, aflati sub influenta unui inginer autointitulat profet, care i-a convins ca se apropie sfarsitul lumii. membrii cultului infiintat de catre fostul inginer piotr kuznetov, adevarata biserica ortodoxa rusa, s-au baricadat la sfatul acestuia intr-o pestera si ameninta sa se arunce in aer daca autoritatile incearca sa ii scoata afara din ascunzatoarea unde, spun ei, vor astepta sa treaca apocalipsa, „programata” de liderul lor pentru luna mai. liderul lui peste nu i-a insotit in aceasta încercare, pe motiv că „ii asteapta pe ceilalti credinciosi”. oamenii au facut provizii de 400 de litri de benzina cu care sa se arunce in aer daca ii trece cuiva prin minte sa incerce sa le tulbure experienta mistica. in timp ce membrii sectei cer sa fie lasati in pace, kuznetov a fost pus sub acuzare pentru infiintarea unei organizatii religioase asociata cu violenta si este in prezent expertizat psihologic. „am primit instructiuni divine sa ne mutam in doua pesteri. oamenii din sat creau prea multe probleme, se îmbatau si se bateau constant. asa ca am decis sa plecam” a povestit kuznetov, explicand ca el doar a ramas putin in urma „turmei” sale. nu a explicat deocamdata de ce membrii sectei nu au voie sa urmareasca televizorul sau radioul si de ce unii sustin ca i-a obligat sa-si vanda apartamentele si sa ii dea lui sumele rezultate.

5 comentarii:

Anonim spunea...

a fost odata ca niciodata un batran Guru.si doi flacai sturlubatici de la Pontul Euxin plini de pistrui.dorind sa scape de ele,au apelat Guru la numarul 0722 1EGRIG pentru arhicunoscutul tratament cu jet.acesta,profitand de naivitatea lor si mai ales de faptul ca "Pistruiatul" n-a fost filmul lui preferat i-a indrumat parinteste catre un ponei.poneiul suferea de priapism(in stare latenta)si avea probleme cu vezica.mai ales poneiul nu stia de gluma,ce sa mai vorbim de bunele maniere.la prima sedinta poneiul a abuzat de vezica lui iar cei doi au avut parte de un tratament preferential.dupa cateva sedinte s-a putut observa o mica schimbare...la vezica poneiului.

va urma...

Gogu' spunea...

Si eu care ma gandeam ca doar eu am avut o copilarie zbuciumata.

lorin spunea...

sint curios de unde vine expresia "...lui peste prajit". o fi dobrogeana?

Anonim spunea...

cred ca da...doar se stie ca in ardeal ce-l mai bun peste e porcu'.

Anonim spunea...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.