Doi tineri din Verona, via Oradea!

16 nov. 2007


„romanii sunt pusi la zid in italia”, „un tigan a omorat o italianca”, „mutu injurat pe olimpico din roma”, „mailat strica imaginea romanilor in europa”, „desertul lui cioroianu”. culmea ironiei, am citit azi o stire foarte tare. un italian din verona a fost prins furand cd-uri dintr-un hypermarket din oradea. omul a fost filmat pe camerele de supraveghere si le-a zis politistilor care l-au prins ca a furat niste cd-uri cu manele pentru iubita lui romanca si i se pare normal ca atata vreme cat romanii fura in italia sa fie si invers. un schimb de experiente romano-italian din care nu se supara nimeni. pana la urma explicatia e logica, omul era stresat de prietena lui care vroia un cadou frumos, poate nu avea bani si nu vroia sa nu o supere si a bagat mana la raft.

7 comentarii:

Anonim spunea...

pentru ca tot ce spun este inteles gresit de cititorii acestui blog,incerc o limba mai putin accesibila.pasareasca...ca sa nu mai aiba Otrava reclamatii.

faga mugu eghe staga ,lugu meghe tubu lebe tugu steghe mughe tabe,meme lugu taga eghe.

Gogu' spunea...

Dragul meu!Sincer sa iti spun este adevarat doar in parte ceea ce spui tu.Pentru ca:laga leghe tana pimi elsa stoka.Intelegi de aici iti dai seama de comportamentul oamenilor.Te pup!

Gogu' spunea...

Si inca ceva intre mu si gu este o mica cratima analpasarescule!

notalent369 spunea...

un gest romantic de-a dreptu!

UnCopilutz spunea...

Şi după ce a plecat din sediul poliţiei cu dosarul penal proaspăt redeschis, s-a urcat în maşină fără permis. Poliţia bihoreană l-a luat din nou. Permisul îi era suspendat cu ceva timp în urmă când a fost prins iar cu droguri ş-aşa mai departe. Vă place povestea noastră?

Anonim spunea...

mie da.tie?

Gogu' spunea...

Interesant o poveste despre viata si moarte...