Curcubeu!

6 nov. 2007


ma gandeam aseara, intins in pat, care acum pare din ce in ce mai mare in momentele in care nu e ea, la ceea ce simt in momentul de fata, pare ca este un simplu cliseu, in realitate nu e deloc asa. am ajuns sa am langa mine femeia pe care o asteptam intotdeauna, femeia plina de stil, tandra, dulce, in bratele careia sa imi ingrop finalul unui zile pline, femeia langa care iti doresti sa traiesti fiecare secunda la maxim, sa uiti ca poate la munca ai avut o zi grea, sa uiti de probleme si sa iti dai seama ca in sfarsit langa tine a venit ea cu litere mari. cu ceva timp in urma faceam un juramant cu mine prin care spuneam ca trebuie sa fac tot ca ea sa intre si sa ramana definitiv in viata mea. „mi-am dat seama ca imi transmiti o energie de care nu m-am bucurat de multa vreme. simt mai mult ca niciodata ca nu am cum sa te ratez si ca orice pas gresit pe care il fac este numai din vina mea. langa tine simt sensibilitatea pe care o simteam numai in preajma persoanei dragi mie nascute ca si tine la jumatea lui martie. chiar daca crezi ca nu ai cum sa stai langa tine in varianta masculina o sa fac tot ce pot sa iti arat ca nu o sa regreti nimic, vorba prietenului nostru comun robbie. esti ceea ce imi doresc de multa vreme. combinatia perfecta intre copilul rasfatat si femeia care musteste de feminitate pana in ultima celula a corpului. esti sensibila, vulnerabila si in acelasi timp doritoare sa te aduca cineva cu picioarele pe pamant de pe norisorul pe care iti place sa te mai urci uneori. nu ma surprinde nimic, pentru ca stiu foarte bine cum esti tu, am avut pe cineva care m-a pregatit inainte sa te cunosc. mi-a spus cum sa ma port cu tine daca te intalnesc, mi-a spus ce ti-ar placea sa auzi si o sa ma straduiesc sa nu il dezamagesc. nu e o simpla conicidenta ca te-am intalnit. si nu m-as ierta niciodata daca nu o sa fac tot posibilul sa stai in preajma mea cat mai mult timp”. atat. e ea si nimic mai mult. si cel mai important este ca respiram amandoi impreuna, restul e tacere.

10 comentarii:

Anonim spunea...

cand eram mai mic am iubit o femeie mai in varsta.era vaduva,67 de ani,parul alb sus(jos era maroniu deschis) pielea nu era chiar intinsa.imi dadea fiori numai cand o vedeam dezbracata...asta din cauza parului stufos de pe picioare.m-am cutremurat cand am surprins-o cu usa deschisa la baie.era pe tron facea treaba mare.am simtit mirosul intepator si imediat m-am gandit la otet.si la handbal.

Anonim spunea...

:)) konta esti genial....

si otrava, da, am inteles, toti ne-am indragostit.

iar curge miere?

Anonim spunea...

@anonim-stai un pic ca incerc sa-mi readuc aminte de ce m-am gandit la handbal.

any suggestions?

Anonim spunea...

pentru ca asa isi incepe usur sumer fiecare carte. cu o dedicatie pt un jucator de handbal.

Anonim spunea...

bingo!asa este.ufff...cum a putut sa-mi scape?acum,esti printre putinii privilegiati care au acces la cartile lui Usur Sumer.acest Ron Jeremy al literaturii universale care scrie plin de talc,plin de patos,cu idei simple si in acelasi timp complexe,usor de citit dar greu de inteles,a suferit mult cand muza lui (kiopek) s-a spanzurat de ciuda.imi aduc aminte ca in ultimul roman publicat (Anaconda in Tokyo)dedicatia a fost pentru Vasile Stanga.Usur Sumer esti idolul nostru...te asteptam!

Anonim spunea...

Otrava am o rugaminte mare la tine.
prin intermediul acestui blog care este citit de 3 persoane vreau sa dau un anunt important.

KontaKinte si-a luat diploma in Phd.(pubic hair dresser)
KontaKinte este primul care tunde original,foloseste numai ingrediente naturiste si are grija de flocii dumneavoastra.
(pentru inceput voi prelua numai comenzile venite de la doamnele in etate)

Anonim spunea...

Konta cum putem sa luam legatura cu tine?

Anonim spunea...

Konta da-ne adresa!!!!

Anonim spunea...

la spate faci?

Anonim spunea...

pentru ca am mult par acolo jos,vreau sa-mi scrii numele orasului in care m-am nascut:Drobeta Turnu-Severin?
se poate?