romania lui tudy labagiul, talmacean si femei lesinate la comanda

13 apr. 2011

nu o sa inteleg niciodata de ce am cazut intr-o mizerie in care nu ne mai revenit. am cazut in laturi. am inceput un pic haotic dar sa ma duc catre locul in care vreau sa bat. azi vreau sa vorbesc despre penibilitate. despre mizeri, despre jeg...



am inceput sa ma uit din ce in ce mai rar la tv - insa am vazut in cateva zile niste faza care m-au scarbit. o sa incep cu penibilii aia care se bat la cozi pentru o sticla de ulei in plus ...un pachet de cafea...o hartie igienica ...o guma de mestecat folosita...nu e vorba de saracie. oamenii aia nu de saraci stau la coada. exista multi oameni saraci care sunt decenti. aia sunt montruleti. erori genetice irecuperabile. fomisti. copii lor merg in bulgaria la all inclusive. aia de se baricadeaza in camera de hotel si baga mancare ii ei. sunt aia care fura mancare de la bufetul suedez si isi fac senvisuri sa crape in ei pe plaja.



nu vreau sa vorbesc doar despre penibilii astia. vreau sa vorbesc si despe idioata aia de la realitatea care o pune pe distrusa aia sa lesine in direct. fesul negru a cazut. fesul negru nu mai este in picioare. baba aia penibila se arunca pe burta. si nu e din disperare. e pur si simplu circ. dar din ala ieftin. gratis. moka. cacat pansat. laba cu gat de peste oceanic.

e disperarea asta dupa senzational si dupa prostul gust. cum mortii masii sa faca audiente mari la tv cacatul ala de nora pentru mama de la anal d. pai cum ma sa o aduc pe mama sa imi aleaga ea o trista care stie sa faca omleta. pai eu ce dracu fac? atat de prost sunt. aia se fut cu mamele langa ei. la aia vin mamele si isi ajuta flacaii sa isi puna prezervativul. "fute cu spor...futa cu mama langa tine usor". asta e sloganul emisiunii.



cum vine ma gunoiul ala de pedelist sa danseze ca un penibil trist la o emisiune tv. ala e un sinistru fara margini. ce cacat cauta ala in politica.



omul nu e la prima mizerii. tipa la dumitru pelican intr-o emisiune si se tinea de nas. apoi am vazut un clip cu ele in care facea dedicatii muzicale oamenilor politici din romania.



ce dracului cauta asta in politica? cum sa ma reprezinte pe mine cacatul asta urat mirositor. stricaciunea asta dementa.



am plecat de la una si am ajuns la alta. aparent am scris despre treburi total diferite. fara legatura. in realitate nu e asa. toate au legatura intre ele. este vorba despre romania asta trista in care traim. romania profesoarei porno, romania lui pepe, romania lui tudy labagiul, romania lui boc, romania lui edmond, romania pensionarilor care se bat pentru zahar, romania lui basescu, romania lui iri, romania unorului de cacat, romania mitocanilor, romania sexy manelistilor, romania protestelor fara protestatari, romania onanistilor care ajung celebi peste noapte, romania lui bote, oana....o sa traiesc in continuare in bucata mea de tara, in tara mea cu muzica mea, cu piesele mele de teatru, cu filmele mele fara efecte speciale si fara ochelari treide....

2 comentarii:

Alice spunea...

Dar de ce atatia nervi? Atata scarba? Poti ocoli rahatul fara sa calci in el, daca vrei. Cu ce-ti influenteaza tie viata idioata aia de reportera care o pune pe aia sa sara-n cap pt o suta de mii. Mananci altfel de dimineata? Dansezi mai putin cand iesi? Nu! Deja Tv-ul e pt oameni prosti, limitati, oameni care nu au viata. Se poate mai mult. Sunt sigura ca o sa fie si mai mult de-atat! Mai multa mizerie si mai mult jeg. 
Ideea e ca rahaturile astea influenteaza toti dementii. Eu una, m-am trezit cu cutitul la gat acum 2 zile. Cu urmarit pe strada, in scara, pana in lift. S-a terminat cu bine. Dar in viata mea nu credeam ca lumea e capabila de asa ceva. Ce ma uimeste si acum e ca, habar nu am daca are vreo legatura cu cacaturile de tv, dar intr-adevar lumea nu e saraca, nu vroia dementul ala sa-mi ia geanta cum credeam, vroia "doar sa ma mangaie". Am avut prezenta de spirit si m-am luptat cu el pana a fugit, fara sa ma atinga cu un deget. Am trecut peste. Mi-a trebuit o ora sa pot zambi din nou. Am mancat la fel de bine a doua zi. 
Cred ca lumea fara prea multe idei si ganduri, se comporta la fel ca maimutele de la tv. Daca ala poate sa faca ce vrea la tv, eu de ce nu pot sa fac in real life? Asa gandesc ei. Gloata. Multimea. Majoriatatea. Pt ei e Tv-ul. Am ramas prea putin noi astia cu capul pe umeri si dornici de cultura ca sa mai existe ceva si pt noi. 
Incerc sa traiesc si eu in coltul meu de tara, cu gandurile si muzica mea, fara sa deranjez pe nimeni, invizibila in ochii idiotilor dornici de senzational.

Anonim spunea...

nu sunt nervi, nu e scarba, nu imi afecteaza viata...era doar o remarca. ce vad daca vreau sa vad...ai mare dreptate. nasoala faza cu cutitul in gat....bine ca s-a terminat cu bine...."dansezi mai putin cand iesi?" ffff buna asta :)))))))))))))))) multam de comment