Cum ajung panaramele "vedete"!

3 nov. 2010

ma gandeam ca am putea incepe un razboi impotriva panaramelor. fete si baieti care apar pe la tv, prin ziare si care nu au nimic de zis. reteta e simpla: fata, arata binisor, apare in presa. intr-un scandal. a supt sosetele unuia care e mai cunoscut (gen irinel columbeanu). cei de la ziar ii gasesc un nume. sexy braileanca sau blonda lui bote sau noua nicoleta luciu. ceva de genu'. apoi fata apare la tv sa spuna una, alta despre subiect. acces direct, maruta, ceva pe la kanal d, o povestire la acasa, etc. zice si ea doua-trei cuvinte cu greu.


obligatoriu urmatoarea fraza: "X isi face reclama pe spatele meu". obligatoriu ea are o cariera. a fost miss boboc la o scoala profesionala, a pozat pentru ziarul scolii, apoi pentru ziarul "glasul barladului". a dansat in fata televizorului cand era mica, apoi a fost in ibiza unde a dansat. nu intr-un club de noapte..ci intr-un ansamblu artistic. ii plac calatoriile, cocheteaza de ceva vreme cu modelingu', asculta numai muzica buna...dupa ce a aparut la tv ...tabloidele mai scot ceva din ce a zis fata la emisiune. apoi interviuri cu ea. apoi aranjeza cu tabloidele niste super poze paparazzi.


"iti dam o mie de euro pentru trei poze cu tine in fata magazinului cu rochite de mireasa". a doua zi apare in ziare. "super bomba se casatoreste! avem dovada". sau "gata mirabela - te mariti? cine e fericitul?". apoi apare iar la tv si spune ca s-a despartit de X dupa o relatie lunga de doua saptamani si ca Y s-a dat la ea. a primit niste SMS-uri. deja are o relatie de doua zile cu Y si se gandesc la nunta de vis. apoi apare un scandal. fata are un copil dar nu recunoaste. interviuri in ziare, exclusivitati, etc. apoi soc.


pozeaza in playboy, fhm, bucatarescu.ro, maxim, click de weekend, cancan de luni spre marti...ce dracu face de acum inainte? prezinta meteo la o televiziune. apoi o vede un fotbalist sau un dorobantist (=baiat care o arde pe dorobanti) sau un om de afaceri si o combina. hopa ..deja fata are un CV puternic. e numai buna sa apara intr-o telenovela pe acasa sau la antena. deja e vedeta, star, actrita. si uite asa fata care aproape leaga doua cuvinte in limba romana este curtata de nspe televiziuni, are o mie de o poze cu ea goala si multe aparitii la tv. e deja mai cunoscuta decat dinica, marin moraru si beligan la un loc. si la baieti e cam la fel. un manelist obosit ajunge repede actor de telenovele. apare prin tot felul de ziare in diferite scandaluri. omul e mare cuceritor, nu are deloc talent dar e tupeist, isi face loc prin multime, e peste tot ca o raie. o arde prin bamboo, are un tata potent financiar, e toata ziua prin dorobanti la cafele si "loveste" in stanga si in dreapta tot ce prinde.

si acum o spun si cateva nume...nu ca nu ii stie toata lumea...insa asa...de fun. adelina pestritu, adela popescu, nicoleta luciu, blonda lui bote, noua nicoleta luciu, liviu varciu, razvan fodor, poponet, blondele lui iri, ramona gabor, sanziara buruiana, andreea tonciu si lista este foarte lunga.

1 comentarii:

Anonim spunea...

foarte adevarat...si trist!