un pic de atentie: grila de toamna la antena satelor!

2 sept. 2010

In 13 septembrie se va lansa si grila de toamna a postului Antena Satelor, sub sloganul "Antena Satelor - Glasul tarii… de la tara". Dedicate celor care traiesc in mediul rural, programele postului de radio vin in intampinarea acestora cu informatii, dezbateri, muzica populara si sfaturi utile.

Emisiunea "Calendarul Gospodarului" este prima noutate pe care postul o ofera ascultatorilor. Luni, intre orele 10.00 si 11.00, realizatorii vin cu sfaturi utile pentru gradina si livada de langa casa, cresterea si ingrijirea animalelor si tot ce tine de gospodarie.

Miercurea, in acelasi interval orar, va fi difuzata emisiunea "Satul romanesc in Europa", in care ascultatorii vor parcurge "drumul de la taran la fermier, de la sfatul batranilor la Parlamentul European".

Totodata, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la 20.00, va fi difuzata emisiunea "Reperele zilei", in care ascultatorii pot intra in dialog cu invitatii zilei care dezbat in studio problemele cotidiene.

Odata cu noua grila, un ciclu de emisiuni - "Traditii si restituiri folclorice" - va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16.00 la 17.00. Amprenta sonora a postului este data de muzica populara, iar prin acest program ies la lumina cei mai talentati tineri, cele mai valoroase ansambluri folclorice, cantece lautaresti, muzica minoritatilor, traditii si obiceiuri inedite.

"Departe de casa" este o noua emisiune in grila Antena Satelor, difuzata vinerea, de la 17.00 la 18.00. Emisiunea isi propune sa adune la un loc "Romania de peste tot", iar cei plecati sa se simta mai aproape de rudele si prietenii din tara.

Sambata va incepe la Antena Satelor cu o emisiune magazin. De la ora 9.00 la 11.30, "Din vorba-n vorba", ascultatorilor le sunt oferite informatii din diferite domenii, pe ritmul cantecelor de joc din toate zonele tarii.

1 comentarii:

moi non plus spunea...

nu stiu ce i-a lovit pe toti cu satele, caci si pro tv parca are ceva cu miss fata de la tara...this is the new pink? :))