A ti 2 din ne!

3 sept. 2007


ce e cel mai important la un om? ce te scoate in fata? ce te face placut? de ce spui dupa ce gasesti un astfel de om "da, imi place, vreau sa ma mai vad cu omul asta". stateam si vorbeam intr-o zi cu oamenii mei domnul dan si criminalul de flori de la roma si am ajuns la o concluzie. atitudinea face totul. daca o ai poti sa dai ora exacta, vb lui dan, peste tot. atitudinea este mult mai importanta decat trecutul, decat educatia, decat banii, circumstantele, esecurile sau succesele, decat ce cred oamenii despre noi, sau spun, sau fac. m-am convins ca e mai importanta si decat educatia, pentru care eu am avut si o sa am o mare stima. mi se pare extrem de importanta. atitudinea insa este mult mai importanta decat infatisarea, inzestrarea, sau talentul. atitudinea vine din tine si poate sa fie "furata" de la cei din jur. atitudinea poate face oricand o prietenie. ea poate face extrem de multe iar cel mai tare este ca avem in fiecare zi o sansa in ce priveste atitudinea pe care o vom adopta in acea zi. nu putem sa ne schimbam trecutul. nu putem schimba faptul ca oamenii se vor purta intr-un anume mod. nu putem schimba inevitabilul. singurul lucru pe care il avem de facut este sa cantam cu singura coarda pe care o avem, si aceasta este atitudinea noastra. sunt convins ca viata este 10% ceea ce ni se petrece si 90% este reactia si atitudinea noastra fata de aceasta. asta este valabil pentru toti si la fel este si in cazul tau.

6 comentarii:

Sorana Danescu spunea...

Tare mi-e frica uneori ca lumea este mai mica decat ne imaginam. Nevermind.
Tu ai o atitudine naaaaaspa de la o vreme, nu ma mai bagi in seama pe mess.
Ha!
:D

otrava spunea...

draga "Făptura de dincolo de piele" habar nu am despre cine este vorba. sorry. si nu inteleg faza cu messengerul. eu vb cu toata lumea

Anonim spunea...

asta nu-i poza de la expozitia aia de nuduri din Buc? asa-mi pare. recunosc o postura d-acolo, ;), cu manualul de algebra d-a doispea, or so.
de unde ai poza?

Sorana Danescu spunea...

Hypnotica, Sorana... Undercover.

Anurim spunea...

da, poza e de la expozitia lui Sandu Paul care se numeste .. "Exhibition". O cunosc prea bine:), poate cam exagerat, asa. Si acolo a contat foarte mult atitudinea..

otrava spunea...

asa e. poza este din expozitia lui Sandu Paul "Exhibition". foarte tare mi-a placut.