Povesti in sange!

11 sept. 2007


a venit timpul sa spun si o poveste cum ii place omului meu sun. asta pentru toate comentariile de la postul de mai devreme. care sunt geniale. intr-o comuna la 78 de kilometri de paris exista un animal fioros. nimeni nu il vazuse insa toata lumea stia de el. fermierii se plangeau de cativa ani de atacurile nocturne, extrem de sangeroase, ale unor fiinte ciudate pe care ei le numeau generic "cainii lui dracula". orice incercare de a ucide creatura noptii a esuat timp ce cativa ani. singurele certitudini legate de existenta vampirului ramaneau cadavrele caprelor fara un strop de sange, gasite dimineata in grajd. la inceput autoritatile au crezut ca este vorba despre un atac al satanistilor si au maturat cu caini si trupe speciale padurile din preajma localitatii. nici urma de presupusi ucigasi. asta pana intr-o seara, cand fermierii au asistat la o scena ingrozitoare: un caine de dimensiuni uriase sugea sangele unei capre in timpul noptii. prins in bataia pustii, animalul a facut cateva salturi si s-a facut nevăzut. in acea seara in alte cateva ferme au avut loc atacuri asemanatoare. doamna anastasia, al carei domeniu a fost pur si simplu intesat cu cadavre lipsite de sange ale animalelor rapite in timpul noptii din ferme si carate pe camp, este vorba de mai multi caini-vampir, nu doar de unul singur. din cauza "cainilor lui dracula", fermierii se baricadeaza în fiecare seara in casa si nu le dau voie copiilor sa mai iasa. in urma cu cateva seri, vanatoarea a fost incununata cu succes, un caine-vampir fiind prins si ciuruit de vanatori. acesta este primul exemplar dintr-o specie despre care localnicii se jura ca habar nu aveau ca exista. blana e de culoare albastra, la fel ca si pielea de sub ea. au ochii extrem de rosii si foarte mari, iar dintii le sunt precum peria de desi si extrem de lungi si ascutiti.

6 comentarii:

Anonim spunea...

http://en.wikipedia.org/wiki/Chupacabra la chupacabra de franta

notalent369 spunea...

oare daca te musca, devi unul de-al lor?

Konta Kinte spunea...

multumesc.nu imi place sa raman dator...asa ca:

Un ţăran din regatul Song a plantat orez. Orezul s-a prins. Tot peticul de pământ bucura ochii cu verdele fraged, şi firişoarele se înălţau frumos; dar lui i se părea că nu cresc destul de repede. Şi asta îl făcea să se frământe tot timpul. Într-o zi i-a venit gândul cel bun. S-a dus îndată la câmp şi s-a apucat să tragă de fiecare plantă, până ce toate au ajuns mult mai sus. Seara, când a ajuns acasă, a spus mândru: "Ei bine, sunt frânt de oboseala, dar a meritat. Orezul acum e mult mai înalt." Pe fiul lui l-au mirat aceste vorbe. A doua zi, de cum s-a trezit, a dat fugă la camp, unde a găsit tot orezul veştejit.

Konta Kinte spunea...

@notalent-cainele care latra nu musca,in cel mai rau caz e...sarcastic...

Konta Kinte spunea...

ptr Otrava,cel mai bun prieten,citatul meu preferat.


Bart, with ten thousand dollars we'd be millionaires. We could buy all kinds of useful things like... love!(Homer Simpson)

Anonim spunea...

@konta kinte...fun!fun!fun!sarcasmu nu lasa urme :)