Placebo si Cruel Intentions!

25 sept. 2007


cruel intentions, unu noua noua noua, cinema dacia, constanta, vara, ryan phillippe, sarah michelle gellar, un pariu intre doi frati vitregi care presupune seducerea unei pustoaice care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata. daca sebastian nu va reusi sa o cucereasca pe annette, kathryn se va alege cu fabuloasa lui masina. dar daca acesta isi va atinge scopul, va obtine dragostea singurei femei pe care stie ca nu o poate avea: pe kathryn. insa in jocul seductiei, unde orice metode sunt permise, exista o singura interdictie: sa nu te indragostesti. un film usor, o dupa amiaza calda de vara, o perioada in care mergeam des la cinema si eram foarte putini in sala, stateam pe canapelele de plus si beam un suc. nu mai aveam chef de plaja. filmul asta chiar daca e prea de vara mi-a placut mult, inceputul nu am cum sa il uit niciodata. cand am auzit „every me and every you” de la placebo am zis asta e trupa mea. si asa a fost. de atunci am devenit depentent dupa placebo, sunt sedat pe molko, am cantat toate piesele in primul rand la arene la concert. de atunci nancy boy, bruise pristine, pure morning, without you i’m nothing, burger queen, my sweet prince, special k, sleeping with ghosts, special needs, the bitter end, meds, song to say goodbye……atat.

6 comentarii:

notalent369 spunea...

asta a fost multa vreme filmul meu preferat...si inca e in top 5. iar coloana sonora e superba...si nu-mi imaginez o mel care sa se fi potrivit mai bine decat "Every me and every you".

Anonim spunea...

otrava,cred ca notalent te place.

otrava spunea...

ce sa ii faci acum. asta e......

Anonim spunea...

Domnul Cristi, esti de o sensibilitate dezarmanta pentru mine!
Ma impresionezi pana la lacrimi!
Penibilule!
Cristi C., fost coleg

Anonim spunea...

filmul nu m-a impresionat asa tare,mi se pare cam tras de par,si tema nu e asa interesanta,de placebo stiam de dinainte. :)

notalent369 spunea...

sunt barfita?ha!