Nu ma'ntereseaza!

5 sept. 2007


e ziua de nastere a omului meu cristian. face si el 25. toti imbatranim usor, usor. am trimis un mesaj aseara dupa 12 noaptea. scurt "la multi ani omule". stapanul florilor din campo di fiori, aman, jimmy din filipine, portbagaj de smart, cel mai tare cersetor din lume renato din piata spania( shampoo, shampoo), barmanita suedeza de la roma care a primit 200 de trandafiri, trolleybus din marseille, omul pentru care aia de la jack daniels o sa faca sticla de zece litri, omul cu care poti sa discuti despre orice, omul care a gasit h&m-ul in marseille si magazinul lui OM in secunda doi, omul care vibreaza de fiecare data cand ascultam in masina accidental babies, omul care ne freaca la cap cu rusii lui miliardari sau omul pe care nu-l "antereseaza" de mancarea cristalina a lui teo sau de brichetele lui petrica. ma gandeam ce sa ii scriu aseara, ce sa ii urez, pentru ca la fel ca si mine nu imi place cand e ziua mea de nastere, la fel ca si alt om al meu, coco care scoate fixul din priza la finalul lui noiembrie, nu vrem sa auzim pe nimeni de ziua noastra, ma streseaza mesajele de rahat gen "sa ai succes in toate, fiecare vis sa se indeplineasca, ce imi doresc eu mie iti doresc si tie". cand scriu postul asta omul meu inca are telefonul inchis. poate o sa vorbim diseara sau poate nu. oricum o sa ne vedem zilele astea si o sa mai bem o cafea la planters. nu sunt creativ la mesaje, nu trimit acelasi mesaj de craciun la toti prietenii mei din capitolul "masa sa fie plina si bradul cu globuri iar cozonacul sa miroasa in toata casa" rahat. la multi ani cozac.

4 comentarii:

Anonim spunea...

mie imi place sa primesc mesaje si telefoane de ziua mea.imi place sa primesc flori si cadouri.dar ma bucura enorm sa vad ca oameni despre care nu am mai auzit de multa vreme, cu putin ajutor din partea reminderului, si-au dat seama ca e ziua mea...imi place sa stiu ca ziua aia e legata numai de mine...ca eu sunt cea mai importanta...ca sunt sarbatorita.macar o zi pe an sa simt ca lumea se invarte in jurul meu...
dar te inteleg si pe tine.
cat despre mesajele "Stats" le urasc...prefer sa nu raspund la mesajele de sarbatori,decat sa fie ceva tipic.si in fiecare an am probleme la capitolul asta...bleaaahh..

Anonim spunea...

kimsy spunea....
de ziua mea ma bucura ca inca mai sunt acele 3 personaje care stiu ca pe data de 16 la ora 6 ma vor gasi in crem caffe si ne vom bea cafeaua ca de fiecare data cand ne intalnim....iar mesalele de la cei care au avut reminder le citesc pe 17 ...cand deja a mai trecut o zi....absolut normala...

Konta Kinte spunea...

de ziua mea vreau sa fiu lasat in pace.fara mesaje,pupici,nici macar cadouri.macar o data pe an vreau sa fiu eu,sa ma gandesc la nemurirea sufletului,sa fiu fara griji si sa nu-mi pese de nimic.
p.s. mi-e dor de un articol sugubatz.

otrava spunea...

stiu sun ca esti fan mesaje de ziua ta.