Made in Romania!

24 sept. 2007


aseara am plecat cu omul cozac sa ne chill-uim. si cum de fiecare data omul meu are cate o idee betonata am plecat spre buzesti. undeva langa alexandria intr-un sat. am ascultat morrisey, noir desir, killers, sunrise avenue....am mers linistit, drumul foarte bun, exact ce ne trebuia. chill, lume aproape deloc. am ajuns in alexandria, aproape un pieton pe strada. chill. buzescu era din ce in ce mai aproape. ce rahat e buzescu o sa intrebe unii? impresarul manelistilor olteni, dan finutu, numele spune totul, si-a construit un adevarat imperiu in comuna buzescu, la doar 11 kilometri de alexandria. celebru pentru legaturile pe care le are in bransa manelistilor, dan finutu este proprietarul a trei case. nu e greu sa iti dai seama care e casa lui finutu asta. pe trei dintre imensitatile de case din buzescu e scris mare „dan finutu 2003”. una dintre vilele lui - ridicata in 2003 - este copia fidela a judecatoriei caracal. in buzescu, consatenii lui finutu vorbesc ca aceasta ar fi avut probleme cu legea si ca a gasit intelegere la instanta din caracal. ca sa fie bine omul si-a facut judecatorie acasa. fiecare casuta e accesorizata cu s-uri, q sapte, sau a opt, turnulete, lift, geamuri multe, coloane ca la roma. vis. dupa o experienta cozaciana de asemenea amploare nu poti sa spui prea multe. poate doar...atat.

3 comentarii:

Unknown spunea...

foarte tare domnu' dan.
imi place cum scrii.
cred ca esti talentat.o singura intrebare am. cum te simti sau mai bine zis ce simti cand scrii aceste mici aventuri ale vietii cotidiene?

Anonim spunea...

raspund eu in locul "domnului dan"

Draga Andrei,prin prezenta tin sa-ti aduc la cunostinta ca sunt talentat(mult sau putin,las posteritatea sa ma judece).la intrebarea ta simpla am sa-ti raspund simplu.ma simt in al noualea cer.(am si o firma 'al noualea cer srl'.-import saltele cu apa)

otrava spunea...

raspunsul este da