Pescarusul care tinde sa ajunga uliu!

13 iun. 2007


piesa asta este numai si numai pentru ea. exprima o parte din lucrurile pe care vreau sa le rostesc cand iti intalnesc privirea, cand iti vad fiecare miscare delicata a mainilor tale, fiecare traire pe care o ai, fiecare gest. cum il iei in brate pe bre. cat de tare ma bucur sa iti aud vocea la telefon. ce sentiment placut ma incearca cand iti apare numele pe telefon in momentul in care ma suni sau cand primesc mesaj de la tine. deja iti vad ochii rotunzi, degetele lungi, pantofii tai finuti, fusta ta verde, gesturile, mimica fetei, ochii pe care ii dai peste cap cand ceva nu iti convine. imi vine sa iti spun atatea lucruri si ma blochez pentru ca nu stiu cu ce sa incep. ce sa spun. sau cum imi batea inima inainte sa te vad duminica cand la ultimul semafor inainte de romana simteam ca o sa sara din locusorul ei. am atatea lucruri sa iti spun, atatea combinatii de cuvinte nerostite, uitate pe un sertar din creier si care abia asteapta sa fie sterse de praf si sa fie rostite din nou. imi place cum vorbesti, imi place stilul tau, mersul tau, imi place sa intru in polemica cu tine, imi place caldura pe care o emani cand sunt in preajma ta. imi place ca il adori pe bre si ca ai salvat o pisica amarata de pe sosea. imi place sensibilitatea pe care o ai. imi place ca te misca lucrurile relativ banale, imi place ca iti place "nu am chef azi", imi place aerul de mister pe care il lasi in urma, imi place ca mustesti de romantism, imi place ca pentru tine sunt in stare sa scriu oricat, imi place ca vibrezi cand iti trimit pana si o amarata de melodie, imi place ca iubesti adevarul, imi place sa iti fac complimentele sincere pentru ca ador senzatia pe care o ai cand le auzi, imi place aerul tau de puritate, imi place lumina din ochii tai, imi place ca esti feminina pana in maduva oaselor, imi place blandetea intiparita pe chipul tau, imi place ca adori sa visezi frumos, imi place, din motive pe care le simt atat de bine, pasiunea ta pentru arta, imi place si ma linisteste in acelasi timp sa te aud vorbind, imi place vulnerabilitatea pe care o ascunzi in carapace, imi place cand imi povestesti ceva cu multe amanunte, pentru ca si mie ca si tie ne plac povestile.

9 comentarii:

Dănu spunea...

Mie imi place rau de tot ce scrii tu, pentru ca poti sa vezi, pentru ca poti sa simti si pentru ca poti sa te entuziasmezi. (si pentru ca asa ar fi fost si cineva anume, daca ar mai fi putut...)

otrava spunea...

(si pentru ca asa ar fi fost si cineva anume, daca ar mai fi putut...)?!! ce ai vrut sa spui cu asta?

Dănu spunea...

(intre paranteze la mine stau gandurile, ele exista si nu prea...)
Ma gandeam la faptul ca ce scrii tu imi aduce mie in cap franturi de amintiri combinate cu scenarii combinate cu dorinte, toate-toate legate de un cineva care a aparut fulgerator si apoi a spus ca nu mai poate sa stea... Dar daca ar fi stat, ar fi semanat mult cu tine.

Anonim spunea...

mie imi place ca esti entuziast si ca te aprinzi. ce descrii tu aici par sa fie fiorii cei dinti ai dragostei. totul e sa tina focul :)

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=5LeLAELIxKY :)

Anonim spunea...

e ciudat cum sentimentele se pot lega prin cuvinte, cum distanta poate crea scenarii in fiecare individ si unda de rasunet ce o lansezi sa cutremure lacul altora.
Citesc de cateva zile ce scrii si ma regasesc sau pur si simplu am la ce visa.. uneori avem nevoie de multa imaginatie cand realitatea ascunde in ruine aripile frumosului, si se stie ca fara aripi nimeni nu poate zbura.
Multumesc ca eu si poate altii visam prin cuvinte.

Anonim spunea...

Cand cineva iti dedica cele mai frumoase melodii ale tuturor timpurilor, te priveste in suflet fara sa se uite direct in ochii tai, te cunoaste in primele 5 minute mai bine decat altii intr-o viata, primesti un buchet de lalele cand te astepti la orice altceva, te face sa visezi zilnic cele mai neasteptate scenarii, traind prin muzica timpuri si emotii, in acelasi timp in care lumea din jurul tau isi continua aceasi viata plictisitoare si obositoare...ce poti sa mai spui, sa mai raspunzi?! aproape nimic....

Anonim spunea...

superb! ti-am tot citit posturile, dar sunt prea frumoase sa pot comenta ceva:))

otrava spunea...

cred in tot ceea ce simt. cred enorm in ea. vreau o singura sansa. si o sa fac totul posibil sa o obtin. tot.