The One!

17 iun. 2007


erotismul cred ca este acel cuvant magic care pune lucrurile cap la cap. este forta vitala care te determina sa te trezesti dimineata. sa mergi mai departe indiferent de ce ai patit cu o zi in urma, indiferent daca ceva nu a mers asa cum trebuie. erotismul este dragostea pentru fumusete, tandrete, splendoare, este o forta care te apropie de ceilalti. ideal e sa nu te refuze de nimeni. sa ai acces la toate persoanele pe care le doresti. dar este doar un vis pentru ca in esenta ai nevoie doar de ea si nimic mai mult. ea este oaza de liniste la care te intorci de cate ori ai nevoie pentru ca numai mana ei poate sa te mangaiei si in acelasi timp sa iti treaca tot raul si sa te gandesti numai la lucruri bune. este persoana pentru care de 74 de ori pe zi gandurile iti sunt intrerupte, ca intr-o moarte clinica si ii vezi chipul sau iti aduci aminte de o vorba a ei care iti place mult. pasckal bruckner spunea intr-un interviu ca in revolutia franceza exista un motto: "indrazneala, mai multa indrazneala, totdeauna indrazneala!". acest lucru se aplica si in dragoste. ea este un amestec perfect de romantism, erotism, sensibilitate incredibila si bunatate. o simti numai cand esti langa ea fara sa spuna nici un cuvant. nu o sa inteleg niciodata de ce bruckner spunea ca "poti sa-ti doresti mai multe femei in acelasi timp. si, de asemenea, poti sa iubesti doua femei, dar nu cu acelasi fel de dragoste. avem mai multe exemple de cupluri de trei persoane: un barbat si 2 femei, o femeie si 2 barbati, poti sa-ti imaginezi foarte multe situatii. dragostea este foarte plastica, iar oamenii sunt la fel!". cu asta nu o sa fiu niciodata de acord. ea este ea si nu imi mai trebuie nimic. iar daca deja ma gandesc la altcineva inseamna ca ce e langa mine nu e ceea ce trebuie sa fie. iar eu sunt in spatele ei la fel ca si in poza.

14 comentarii:

Raluk_Tinkerbell spunea...

dragostea e f plastica, e adevarat..dar ii dau dreptate lui bruckner..cauti in alta parte ce nu primesti de la El (Ea)..poti iubi in multe feluri, nu t poti limita doar la o singura persoana, nu ai cum, mai devreme sau mai tarziu..bine, poate interveni un sentiment al sacrificiului, al ideii k nu te intereseaza altcineva pt k cel d langa tine ar suferi..in fine, e doar o parere...

otrava spunea...

stiu ce zici raluca. si cred ca primesti de la toti cate putin. nu poti sa primesti totul de la cineva. e ca si cum ai manca toata viata inghetata de vanilie. mai vrei sa de ciocolata si de fructe de padure. revenind la ea. raman la concluzia mea. e ea si atat. e ok sa te mai alimentezi de la fiecare. dar e minunat ca ea sa fie miezul.

Anonim spunea...

Sa te mai "alimentezi", dragoste plastica ..... offf.... baby R & Otrava... trebuie sa ne mai vdm si noi, sa-mi dau si eu cu parerea pe tema asta... love u both most ;)

Anonim spunea...

miezul...e cel mai important.flirturile sunt accesoriile unei relatii...dar el...el....miezul conteaza cel mai mult.pentru el se intampla toate.

Anonim spunea...

lasa ca ai sa mai cresti tu si o sa vezi cate forme poate imbraca iubirea.
rus

Anonim spunea...

da, sunt de acord cu rus. se vede ca otrava e foarte tanar si are valvataia si pasiunea tineretii. vei vedea mai tarziu ca poti iubi si altfel. iti doresc asta!

otrava spunea...

sunt tanar. invat sa merg. em entuziasmul varstei poate.

Dănu spunea...

Intre a dori si a iubi, maaare diferenta. Poti sa-ti doresti tu multe, dar daca iubesti la fel de multe(i), poate ca iubesti cam incomplet... Da' nu tineti seama, ca-i parere de copil...

Anonim spunea...

Iubesti o singura data si o singura persoana in viata, restul sunt necesitati, cu lacrimi in ochi ii dau dreptate lui otrava si nu celui care spune ca e matur si stie...de la atita maturitate am realizat ca asta e dragostea...si iubesc in continuare aceeasi persoana neconditionat.

otrava spunea...

fiecare intelege ce vrea. eu spuneam ca nu pot sa iubesc mai multe persoane. e vorba de relatie. in rest ma hranesc de la toti cu cate ceva. de la prieteni pot sa gasesc energia, dragoste. dar repet, exista o singura EA.

Anonim spunea...

:)

Anonim spunea...

eu cred ca poti iubi doua persoane in acelasi timp. poti sa te indragostesti de cineva cand esti gata indragostit de altcineva.
iubesti diferit si din motive diferite, dar tot dragoste ii zice.

otrava spunea...

poate ai dreptate anonimule. insa in momentul asta cred ca ea trebuie sa fie una. nu spun niciodata niciodata. pentru ca nu se stie. niciodata

Anonim spunea...

da, sunt de acord cu tine. nici eu nu mai spun niciodata. mai ales in dragoste, unde nu poti sti de unde si cum te mai loveste cand te astepti mai putin... :)