Nu, nu fac pe nervii tai!

27 iun. 2007


"nu pot sa cred. tu faci misto de mine". ochii mari si rotunzi, gura micutza si dulce. degetele lungi. ma topesc cand te aud cum te alinti la telefon. imi e dor sa te vad. chiar daca vorbesti putin sau te joci cu clamele de par. abia astept sa aud "o faci pe nervii mei". sa te vad cum te imbraci. rochita de gravida alba, topurile verzi, fustele, pantofii finuti, sandalutele. toata sensibilitatea pe care o emani. faptul ca esti de multe ori nehotarata si te decizi in ultima clipa. pentru tot. si pentru tine sunt toate posturile noi de pe blog si melodia asta care este incredibila. pentru tine.

2 comentarii:

Dănu spunea...

Ce fata fabuloasa!!! Pai, mie mi se pare (asa, din descrierile tale) ca merita toate posturile, ba chiar cate doua pe zi. Scrie-i mai des.
(awww, rochita alba de gravida... how cuuuuute...) :)

Anonim spunea...

Loreena McKennitt...sfasietotul "Tango to Evora"...fac o recomandare domniei tale : exista si varianta greceasca a melodiei , ulterioara celei a Loreenei...se cheama "To tango this Nefelis" - cantata de Haris Alexiou(superba voce)! O sa-ti placa...plus videoclipul cu "rochie alba" :) si legenda ce-i sta la baza...