My sweet prince si multe alte lucruri frumoase!

6 iun. 2007

azi am avut o zi tare ciudata. la modul placut. a existat o persoana care sa aiba grija sa faca dintr-o banala zi de cinci iunie doi zero zero sapte o zi altfel din toate punctele de vedere. cat de tare poate sa te impresioneze cineva care iti da sa asculti, fara sa te cunoasca foarte bine, piesa ta preferata. cum poate cineva sa intre in acel moment in toata treaba asta si sa te tripeze atat de tare, vorba ei, dar si a mea. sa iti trimita sa asculti o piesa care tie iti transmite cele mai tari stari din lumea asta toata. piesa pe care o ascult la nesfasit fara sa ma satur. cum a ales ea din milioanele de piese tocmai aia. si ca sa incheie ziua in cel mai frumos mod posibil ever iti spune ca ii place foarte mult o piesa de teatru in care a jucat tata. din zecile, sutele de piese din bucurestiul asta imens ea sa iti povesteasca despre o piesa de la teatru de comedie. locul unde am copilarit si in care ma simt acasa. cabina in care probam costumele din fuga lui bulgakov, mastile din "lisistrata", unde am vazut primul dario fo sau unde radeam de fiecare data cand vedeam "sluga la doi stapani" a lui goldoni. o zi superba pentru care ii multumesc unei singure persoane. "my sweet prince" este numai pentru sandra.

8 comentarii:

Anonim spunea...

SOARTA!!!!

Anonim spunea...

:D

Anonim spunea...

de ce mi-ai scos comment-ul? te-ai km simtit asa.... nu cred ca e bine sa-ti subestimezi cititorii

otrava spunea...

nu imi place sa ma judece nimeni. iar tu anonimule ai sarit putin calul. nu ma intreba ironic care e piesa mea preferata. pentru exista piese preferate si aia cea mai cea. despre aia era vorba. nu subestimez pe nimeni insa nu ai voie sa iei peste picior. sunt trairile mele si atat. sunt prea incarcat de emotii ca sa iti raspund tie la intrebari tendentioase.

Raluk_Tinkerbell spunea...

Dap, am asistat, am vazut live cum poate o piesa sa lege oameni. nu doar o data :) oricum, cand e sa fie, este... poop, otrava otravitoare :)

otrava spunea...

bravo raluca. esti prietena mea. ai fost de fata. macar la faza cu teatrul.

Raluk_Tinkerbell spunea...

haha...si k triparea sa fie maxima...in profilul tau de yahoo 360 ai pus o poza de avatar cu un catzel..p kre nu il ai, dar kre presupun k ar fi reprezentativ pt personalitatea ta..si kre culmea ! e chiar Bre !!!! iar p Bre fix tot ieri l-ai cunoscut...wow !

otrava spunea...

bre e genial. e incredibil. e frumos rau. e splendid. vreau un bre si eu