Marea pe viteza!

24 iun. 2007


joi dimineata. 250 de kilometri. o singura destinatie. acasa la mare si la mama. prieteni. cald. soare. ochelari de soare. nu prea multa lume. ultima playa. baie. muzica. crema de plaja. pui cu sos iute si orez. mamaia. terasa. jack. ceai rece. seara. cer plin de stele. lume. vineri. soare. ochelari de soare. vant. prieteni. plaja. mult nisip in ochi. crema de plaja. acasa. mancat. mamaia terasa. mai tai. cuba libre. lapte. menta. perne. paturi. cer. briza. sambata. ploaie. arsuri la clavicula. prieteni. soare. plaja. ochelari de soare. mare. muzica. nisip. crema de plaja. ceai rece. mancat. acasa. seara. terase. cluburi. cuba libre. jack. red bull. cer plin de stele. multa lume. din ce in ce mai multa lume. multi prieteni. paturi de fier. acasa. duminica. arsuri pe piept si pe omoplati. ceai. plaja. mare. ochelari de soare. crema de plaja. lume. prea multa lume. masina. muzica. damien rice "the blower's daughter". 250 de kilometri. bucuresti. balcescu 24.

4 comentarii:

Anonim spunea...

salutari din paradis.e bine ca unii se distreaza si altii miros ciorapii lu onasis.si ca sa fie tacamu complet sa stii ca si eu sunt bronzat.ca tractoristu.yacht-uri mi-au trebuit!?!

Anonim spunea...

ne-ai adus si noua niste briza? :)

otrava spunea...

ce ma bucur de mesajul asta de la omul meu. foarte tare. cum esti maestre? din nou pe blog? cum e pe yacht-ul ala de barosani?

Anonim spunea...

Bravo mai otrava,tu t distezi shi io ma duc la examene,bine ti-o fi.da nu s termian sesiunea atunci ma duc shi eu.chiar,noua ne-ai adus ceva?