Inspiratia mea esti tu!

16 iun. 2007

imi e asa de bine de cand te cunosc. nu am mai trecut de multa vreme prin asta. stiu ca esti acolo si nu mai trebuie nimic. ma inspiri la fel cum pasarile sunt inspirate de inaltul cerului. la fel cum mamele sunt inspirati de propriile creaturi. la fel cum albinele devoreaza polenul. la fel cum eschimosii iubesc iglu-urile. la fel cum oamenii iubesc libertatea. la fel cum se bucura animalele de casa de dragostea stapanilor. la fel cu troilus se bucura de dragostea nemarginita a cressidei. la fel cum plantele iubesc lumina soarelui. la fel cum leii devoreaza lamele. la fel cum crocodilii iubesc apa. la fel cum aviatorii iubesc inaltimile. la fel cum actorii iubesc scena. la fel cum caprioarele iubesc campurile verzi pe care zburba. si mai mult decat atat ai intrat acolo si nu mai ai cum sa iesi. pentru tine.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cat de frumos iubesti...si cat de fericita cred ca e ea....Ce cuvinte frumoase ii daruiesti si mai ales ce trairi inaltatoare....Admir un astfel de cuplu !

Anonim spunea...

woooow!!
sa vii sa zici shi "familiei" cine e EA;)
cam trista melodia.f frumos ceea c scrii.sa tot traiesti o asemenea dragoste.nice;)

Anonim spunea...

cat e de frumos sa iubesti..si cat de frumos iubesti tu...lucky her!!

Anonim spunea...

Adoram piesa aceasta acum vreo 3 ani...superba. Acum insa nu mai pot s-o ascult, ma leaga prea multe amintiri de ea...
Imi place foare mult cum scrii, otrava! Intr-adevar, e foarte frumos sa iubesti, dar prea putini stiu ce inseamna asta..

otrava spunea...

chiar asa e. inspiratia mea este ea. se vede cu ochiul liber. otrava s-a indulcit definitiv. e miere direct de ceva vreme