I can't take my eyes off of you!

10 iun. 2007


pentru tot ceea ce esti. pentru privirea ta. pentru linistea pe care mi-o dai cand sunt langa tine. pentru gesturile pe care le faci. pentru mimica fetei atunci cand te superi pe ceva. pentru felul in care zambesti. pentru pantofii tai verzi. acelasi verde ca "verdele meu". pentru felul in care iti place sa te alinti. pentru replica "tu chiar faci misto de mine". pentru felul in care taci. pentru ochii mari. pentru gentile mari si albe. pentru gura ta. pentru tine

8 comentarii:

Anonim spunea...

tari ultimile 2 articole ...chestii care doar unii oameni le-ar observa...chestii haioase , neinteresante pentru unii...trist pentru ei, zic eu...si pentru cei mai norocosi :) foarte interesante...asta a fost melodia saptamanii la mine...doar ca varianta cantata de lauren hill..
"ne-am nimerit"
sau dragostea nu are culoare ...sau le are pe toate ?

cand sosesti pe litoral ? te astept la un suc...imbracat in verde :) de tine vorbeam...:)

Anonim spunea...

..acum am venit de la mare....ti-am citit ultimele "ganduri"...e frumos ce traiesti tu...brusc mi-a venit un chef nebun sa ma intorc iarasi pe malul marii....de fapt sensatia asta o am dintotdeauna....sa ma intorc....e frumos sa iubesti....si de fiecare data cand citesc ceea ce scrii am sentimentul ca partea asta cu iubirea e cam cea mai profunda din ceea ce am putea simti..:) o seara frumoasa....

otrava spunea...

vine vara si otrava o sa otraveasca tot nisipul de pe litoral. in verde. logic. eu sunt omul detaliilor. cine ma cunoste stie foarte bine cum sunt. vad tot. ce imi place ramane ce nu trece neobsrvat. si mie imi place tot timpul sa ma intorc.

Anonim spunea...

superba melodia, superb filmul.....

Anonim spunea...

geniala melodia

otrava spunea...

melodia este senzationala. dar persoana datorita careia melodia asta este pe site este incredibila.

Anonim spunea...

Asta e de fapt o melodie foarte trista. Frumoasa, dar trista. Care te face sa te gandesti la cum se va sfarsi, nu la ce ai acum.
Stiu un om pentru care "Blower's daughter" e cantecul despartirii. N-a avut "this is our song", a avut in schimb "melodia unui deznodamant de cacat" (incheiat citatul).
Sper insa ca nu i-ai dedicat si finalul "til I find somebody new".

otrava spunea...

pentru ea este doar partea buna. tot ce e de bine. pentru ca ea merita tot ce e bun. atat