Duminica zborurilor private!

10 iun. 2007


azi am fost pe genul "de casa". in duminica mea libera ma simt ca un avion care decoleaza la ce ora vrea, zboara in ce directie isi doreste, fara teroristi la bord. un avion condus de mine in care biletele sunt impartite in mod subiectiv. la prieteni, la oamenii pe care vreau sa ii vad si cu care imi face bine doar prezenta lor, pot chiar sa si taca. m-am trezit la zece, am baut cafeau linistit la creamcafe. am fost prin oras si dupa ce am ajuns acasa a inceput celebra zi de duminica, cand sint liber. am facut curatenie. am spalat cam 30 de tricouri, un rand de lenjerie, am dat cu mopul. am sters pianul de praf. o zi libera expluatata la maxim. am iesit seara la un suc si cam asta a fost. iti doresti asa de mult sa vina ziua asta libera, te pregatesti, iti faci amereul si cand vine se duce de parca nici nu a fost. singur lucru bun e ca te incarci de energie pozitiva, faci ce vrei si iti mai lasi creierul sa respire. maine e luni.

7 comentarii:

Anonim spunea...

din pacate, incepe o noua saptamana de munca pe plantantatie. bine ca week-end-ul viitor vine peste doar cinci zile, altfel nu stiu cum m-as descurca.

Anonim spunea...

plantatie, nu "plantantatie"

Ana spunea...

Suna a o duminica perfecta...
Eu n-am mai avut una demult, de fapt, de abia pe la pranz am realizat ca e duminica azi :)

otrava spunea...

pacat ca duminici din astea sunt 2 pe luna

Bucharest Sports Bar spunea...

Si eu am fost pe genul "de casa", dar cu Ali care robotea in jurul meu si eu muream de nervi ca nu pot sa ma misc...dar vine si vremea mea!!!!

Anonim spunea...

a fost izbitor de cruda si de cretina ziua asta de luni, de fapt se anunta asa inca de duminica seara. sunt saptamini intregi care sunt nasoale,fara speranta...duminicile mele doar prevestesc ceea ce va fi, de aia imi e frica de ele...

otrava spunea...

nu mai gandi asa. e bine duminica aia. si e bine si luni. incepi treaba. nu e nimic rau in asta