Doua sute!

20 iun. 2007


otrava otravitoare a ajuns la postul doua sute. cu alea lui lucruri simple, ganduri nevinovate, dorinte, idei, vise, simtiri, trairi, personaje, piese de teatru, filme, muzica, carti. cu tot ceea am simtit in momentul respectiv si am pus pe blog. ma bucur ca exista persoane care au citit ce am scris si le-a placut, ma bucur ca unii nu mi-au dat dreptate, ma bucur pentru fiecare cometariu primit. ma simt foarte bine cand vad ca a mai aparut inca un comentariu. de multe ori m-am gandit ca nu mai trebuie sa scriu, ca nu mai am inspiratie, ca deja o ard cu aceleasi teme. ma bucur ca am ajuns la doua sute pentru ca totul a fost si este o gluma. am luat treaba asta ca pe un joc si cred ca in timp chiar a mai prins culoare otrava de pe blogul meu. multumesc tuturor celor care ma citesc din pro, mamei care nu a inteles niciodata espresia "o ard aiurea", oamenilor mei de la constanta si din bucuresti, fetelor de liga, notalent care a fost de baza la nasterea blogului, blogeritelor si blogerilor care m-au tras de urechi sau m-au laudat si lista e destul de mare, "anonimilor", amicilor care cand ma vad imi mai spun cate o fraza scrisa pe blog. am lasat la urma persoana care ma inspira si datorita careia otrava a devinit in ultima vreme mai dulce si poate sa fie devorata mai usor. pentru ea este live-ul incredibil al larei fabian la "je t'aime". pe care il ascult obsesiv de cateva zile si mi se furnica pielea.

13 comentarii:

Anonim spunea...

"La cat mai multe post-uri!!!"
Dai party? :D

P.s.: si eu sarbatoresc primul comentariu cu nick-ul asta :D

Anonim spunea...

la multi ani ma musiu...deci in loc sa dai party,tu fugi la mare.bineeee...

Anonim spunea...

si la mai multe de acum inainte.un asemenea talent nu tebuie irosit.aa shi sper k chemi shi familia d p forum la party,k altfel.....hmmmscot matura la tine,stii k am exeperieta:D
t poop,shi ai grija d tine.
felicitari inca o data!

Anonim spunea...

Felicitari !
englezu zice ca ai dat bine...si iti doreste 500 !
dar de comunitatea gay ai scris ceva ? :D nici macar acum cand a fost de actualitate...
primul lucru gay bun care il am in minte acum : Mika - Relax Take it Easy...
am glumit ...am zis totul pentru a il promova pe Mika..

Anonim spunea...

"La multe post-uri"...si sa nu cumva sa te gandesti sa nu mai scrii....pai noi ce ne facem fara otrava zilnica?
felicitari pt tot ce ai facut si faci aici!

Anonim spunea...

felicitari...imi place blogul tau, am dat de el cu vreo saptamana in urma...si de atunci il citesc in fiecare zi...imi place cum simte indragostitul din tine:)

Raluk_Tinkerbell spunea...

La mai mare, Otravici ! Ce bine e sa fii mentionat, te simti un pic important si e un sentiment placut sa stii k un om se gandeste la tine. In general, prietenii tai se simt apreciati, reusesti sa ii faci sa te simta aproape, ceea ce e un lucru minunat. Eu sunt jumatatea pasnica a fetelor de liga..o astept si pe wanna cu un comment, bineinteles sub protectia anonimatului.De lebadutza nu zic nimic, pt k ea e in alta categorie, muuuuuult mai speciala. Te poop mult si cum spune romanu': Keep up the good work ! :-)

Anonim spunea...

rus
La multi ani, copil!

Anonim spunea...

Happy 200 posts!!!! La mai multe;)

Anonim spunea...

happy birthday :)

Graeme spunea...

Felicitari pt.acest blog!Pari o persoana foarte sensibila iar acest lucru se transpune in posturile tale care sunt chiar reusite.Imi mai place ca asortezi majoritatea posturilor cu o melodie potrivita!Bravo si spor la scris in continuare!

Anonim spunea...

bine, bai otrava, si nu-mi zici nimic de melodia asta?
hai la multi ani, ca inteleg ca sarbatoresti ceva zilele astea...
e singura scuza plauzibila pentru absenta de la berea aia...

otrava spunea...

multumesc pentru mesaje. nu ma asteptam sa gasesc atatea. chiar ma gandesc serios sa nu mai scriu pe blog. ma decid eu soon sper.