Agrafe, fluturi si stari!

6 iun. 2007


stiu cum esti imbracata din cap pana in picioare, iti stiu fluturasul rosu care s-a asezat linistit pe bluza ta alba, iti stiu sandalele negre cu alb si fundita de pe bot, iti simt sensibilitatea puternica pe care o emani si cand stai la masa aplecata pe spatele scaunului cu agrafa mare alba prinsa deasupra fruntii, iti stiu fiecare deget si fiecare unghie data cu oja rosie. iti simt trairile intense chiar daca nu vrei sa le vada nimeni prin carapacea tare si scortoasa. iti stiu geanta mare si alba in care incape un raion intreg de cosmetice. iti stiu mersul apasat si imi place cum mergi dreapta ca un arcus reglat la maxim. stiu cum m-am trezit dupa ce te-am vazut prima data si te-am visat si mai stiu cat de speriat m-am trezit si am vrut sa te sun de teama sa nu patesti ceva. stiu cati trandafiri rosii o sa primesti cand te astepti mai putin. iti stiu toate agrafele negre care iti prind parul negru, bogat si lung. stiu ca as face un tablou numai cu piciorul tau stang de la genunchi in jos. stiu toate scenariile care mi-au trecut prin minte cand am aflat toate coincidentele stranii si pline de emotie care m-au pus pe ganduri. stiu cat de frumos il mangaiai pe bre. stiu ca m-ai tripat letal cand mi-ai trimis my sweet prince si cand mi-ai spus de piesa de la comedie sau de data cand esti nascuta. stiu cat ma bucur cand imi suna telefonul si vad ca am un mesaj de la tine. stiu cu cata emotie il citesc chiar daca mesajul e gol si doar imi arata cine l-a trimis. stiu cum o sa mergem sa vedem poker. si mai stiu ca nimic nu e intamplator. iti stiu privirea. stiu cum te uiti peste tot si mai arunci cate o picatura de venin placu in mijlocul unei discutii. stiu toate lucrurile si mai am multe de invatat. stiu sa merg dar simt ca tu m-ai putea invata mai bine sa fac treaba asta. stiu.

10 comentarii:

Anonim spunea...

SNIIIIIIIIIFFFFFF!!!!!!!
VAAAI...CE DRAGUT....serios,foarte misto postu asta:X

Anonim spunea...

When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry
You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special

... you just don't want to admit it.. yet ;)

Dănu spunea...

(m-a invatat si pe mine cineva sa merg...) Stiu cat de simplu suna, dar ce ai scris tu mi-a trezit multe amintiri sau poate doar multe scenarii. Tu sa le indeplinesti pe toate!

Anonim spunea...

otrava, tu chiar te hranesti cu dragoste!!!

otrava spunea...

I don't care if it hurts
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When I'm not around
You're so fuckin' special
I wish I was special

But I'm a creep, I'm a weirdo.
What the hell am I doing here?
I don't belong here.

Anonim spunea...

dap. frumoasa insemnare.
sa-ti traiasca sentimentele si motivatia lor!!

Anonim spunea...

dragutz...oare eu ii trezesc lui vreodata asa sentimente?.....dar nu...acum el invatza pe altcineva sa mearga...

otrava spunea...

tu inveti pe altul. asa e cursul vietii. tai picioare si aripi apoi te ridici si incepi sa mergi iar. si trebuie sa gasesti pe cineva care sa te invete

Sorina spunea...

Impresionant

otrava spunea...

asa e. dar asa frumos e sentimentul. inaltator