despre lucrurile care ma bucura

4 mai 2011

care este ultimul lucru care te-a bucurat? si aici nu e vorba doar de bucuria in sine...e vorba de simtire, de traire. eu ma bucur acum ascultand back to black de la amy. m-am bucurat cand am vazut biutiful. am simtit in stomac o emotie imensa. a mestecat singur fara sa pot sa il opresc. a ros fiecare secventa. m-am bucurat ca am vazut drama din avalansa lui afrim. m-am bucrat ca am vorbit cu ana despre tatii nostrii. m-au bucurat si lacrimile din ochi. m-am bucarat ca citise scrisoarea catre EL.

e stranie senzatia sa iti spuna cineva pe care il cunosti de putin timp ca a fost a percutat la balariile pe care le scriu eu pe blogul asta. m-am bucurat ca am avut parte de niste oameni foarte misto in zilele astea minunate in maramures. cu toate ca nu imi plac oamenii noi si cine ma cunoaste stie ca ma simt in apele mele doar cand sunt cu oameni dragi...

e frumos sa cunosti oameni curati. aseara ne uitam la poze si ne aduceam aminte de clipele alea frumoase. asta ma bucura. ma bucura ca o sa merg la teatru, ca o sa vad un film bun, ca inca o ascult pe amy, ca o sa merg la suede, ca azi a fost ok la redactie, ca poate o sa ajung la mare in curand sa o mai vad pe mama, ca in weekend sper sa merg la ateneu. in sfarsit sper ca de data asta sa imi iasa.

ma bucur ca poate in weekend o sa ma joc pe ps2 cu moloz, ma bucur ca am terminat de citit furtuna solara. ma bucur pentru ca la fiecare 2 zile ma indragostesc. vorba lui chirila "zilnic ma indragostesc de cateva ori. daca merg de la romana la universiatate ma indragostesc de cel putin 5". vreau sa imi raspundeti si voi la treaba asta. hai sa facem un exercitiu. sa spuna fiecare 3 lucruri care l-au bucurat in ultima vreme. apoi scriem un post impreuna :) va bagati?

10 comentarii:

Unknown spunea...

‎3 lucruri care m-au bucurat in ultima vreme: cand am fost la tara si am inceput sa umblu prin toate cutiutele cu o gramada de "prostii" de cand eram mica, cand am gasit un sotronul desenat in parc si l-am sarit si eu sa imi aduc aminte cum era, cand am fost la o plimbare in parc si am ascultat pasarile cantand

Cecilia. spunea...

Ma bucur atunci cand o carte ma prinde si ma face sa simt emotiile personajelor.
M-am bucurat azi cand am iesit afara cu o buna prietena, vazand ca ploua usor, lin si am mirosit parfumul pamantului ud si al ploii de vara care vine.
Si ma mai bucura faptul ca stiu ca pot si am de ce sa ma bucur. :)

Anonim spunea...

Şi eu trăiesc întru bucurie. Destul de des, prea rar..

Azi am avut o bucurie: am citit Scrisoarea.

Mulţumesc, Cristian!

Cu drag,
Codin

Irina spunea...

Pe mine ma bucura: patratele pe abdomen, o carte buna si un somn lung :).
Prea neserios commentul meu? :)

Anonim spunea...

codin iti multumesc foarte mult si abia astept sa ne revedem in formula completa :)

Anonim spunea...

irina e ok si asa. eu sunt acum la sala si citesc cum sa ai un abdomen perfect in 7 pasi simpli. somn lung

Maria spunea...

Ma bucura ploaia, taximetristii care o iau pe Mantuleasa cand ploua, ca exista oameni atat de frumosi incat par ireali, ca inca mai gasim ragazul de a ne bucura de prezenta celor dragi, de a rade din toata inima si ca avem peste toate astea si intelepciunea de ne distra pe seama noastra

anna nedelcu spunea...

Lucrurile care ma bucura..
Micile chestii pe care le am in comun cu cineva, fie ca e vorba de un eveniment tragic, un defect de caracter, obsesia pentru dulce sau o melodie pe care nu credeam ca o asculta nimeni..
Lipsa oboselii cand te trezesti la 6 pentru esti prea entuziasmat de gandul la ziua care urmeaza..
Oamenii pe care abia ii cunosti si te surprind cu bunatatea si generozitatea lor

Anonim spunea...

tatii nostri, rautatea de care dam cateodata dovada, magura :), radiohead, dimineata din ziua cu mocanita ....marta si marin :)

George spunea...

m-a bucurat in ultima vreme ca, am intalnit oameni misto, a venit vara si am putut sa ies in piata sa fumezi o tigareta pe banca si sa ma uit la oameni, ca am reusit sa fiu cumsecade cu un om de care nu imi place