10 sfaturi sa il tinem mereu aproape si alte cacaturi!

30 mar. 2011

deschide orice revista pentru femei. ce gasesti? 10 sfaturi cum sa il ai mereu aproape, 20 de motive pentru care te inseala, 8 pasi simpli pentru a scapa de kilogramele in plus....totul e simplu. cativa pasi, cateva sfaturi si totul e gata. e simplu. si la barbati e la fel. anatomia placerii - cel mai complet ghid de sex pe care l-ai citit vreodata. cele mai tari 10 personaje din jocuri, 20 de licitatii insolite...fresh in doi timpi si 3 miscari...totul e simplu. totul e in cativa pasi. indiferent ce problema ai..se rezolva in cativa pasi simpli. logic ca simpli ..ca daca era complicat era altceva. vrei sa slabesti?

mananci ca o vitica 3 burgeri de la mec si bei cola light sau zero? ok atunci slabeste in 10 pasi simpli. citeste cosmopolitan si de luni incepi treaba. mergi si la sala si aia e. intr-o luna esti miss constanta 69. daca nu merge cu regimul si sala..e si mai simplu. iti iei un aparat de la telesop din ala care te freaca la cur ...cu benzi. e simplu. mananci chipsuri, te uiti la teve si ala te freaca la cur. slabaesti instant. poti sa iti iei si un plasture. il pui pe omoplat si aia e. in 7 zile esti kate moss la 23 de ani. ai probleme cu iubitul? cumpara orice revista si problema ta se rezolva imediat. te inseala? simplu. citeste revista ioana...10 lucruri pe care le face el si care demonstreaza faptul ca te inseala. nu te inseala?

doar va certati des...si mai simplu. cosmopolitan pe ianuarie. 12 sfaturi sa il faci sa te iubeasca din nou. 1. te speli cu sapun...2. ii gatesti ciorba de perisoare....tot felul de sfaturi. alege vacanta ideala in functie de zodie. esti rac? pleaca pe lac...totul e structurat foarte bine. esti sarac, ai fost dat afara de la job? ai 35 de milioane la intretinere? te-a parasit fata? mergi la diverta si cumpara cartea scrisa de marele smecher john smith ..."169 de pasi simpli ca sa iti schimbi viata radical"..."cum ne imbogatim in doar 14 zile"..."cum ajung celebru si bogat in 4 luni, 3 saptamani si 2 zile"...

totul e la botul calului. in reviste, ziare, teve...peste tot. toate problemele tale au o rezolvare super simplu. totul este atat de simplu. habar nu ai cat de usor e. viata ta se poate schimba radical in cel mai scurt timp. trebuie doar sa vrei. sa citesti, sa vezi. sa cumperi toate gunoaiele astea si gata. e simplu. ce mai astepti? nu mai sunteti ca la inceput? fuga la chioscul de ziare. in suplimentul libertatea de duminica sigur gasesti cateva sfaturi. cum sa o dregi.

femeile au aflat ca exista orgasm dupa ce au citit cosmopolitan iar barbatii au aflat din fhm ca nu e bine sa se masturbeze inainte de intalnirea cu o tipa.

PS john smith nu a scris cartea "169 de pasi simpli ca sa iti schimbi viata radical" dar sigur o poate face

4 comentarii:

Anonim spunea...

De ce nu e bine să lovești pinguinul înainte de întîlnirea cu o tipă?
Am pierdut numărul ăsta, iar răspunsul la această întrebare mi-ar putea schimba radical viața.

PUGinbucharest spunea...

ma bucur ca ai mentionat ca si la barbatzi este la fel. ca si revistele de barbatzi sunt la fel de penale :))

Anonim spunea...

Foarte adevarat,

presupun ca dorinta de a primi ceva rapid, in fapt nemeritat, deriva din psihologia telecomenzii, adica a butonului.

vreau ceva, apas un buton !

adamsieleva.wordpress.com

Anonim spunea...

corect...si revistele de barbatzi sunt la fel de penale. de asta am mentionat ca si la barbati e la fel. nu am cazut in capcana :))