Inmormantari LIVE!

10 iun. 2010


hai ca pe asta nu o stiam. s-a facut un site funerartv.ro unde poti sa transmiti LIVE inmormantari. preturile incep de la 170 de euro - fara TVA - (un operator - 1 camera) si se duc pana la 840 de euro (3 operatori, un regizor - 3 camere) acum daca nu ai fost cunoscut in timpul vietii este sansa ta sa ajungi celebru in timpul propriei inmormantari. LIVE - regizori, operatori, indicatii, machiaj, coloana sonora. tot. oscar frate. cea mai buna inmormantarea a anului se acorda doamnei mirela din husi. cel mai bun scurt metraj - domnul nicu din tulcea - cu mentinea - a avut doar 100 de euro...cel mai bun regizor, cel mai bun montaj...mesajul e simplu "nu te vom uita nicioadat". e tare ca pe site gasesti expresi gen

"Fireşte, astfel de evenimente nu sunt de dorit, dar fiecare dintre noi îşi pierde oameni apropiaţi" - "Dat fiind faptul că aceste evenimente pot interveni în orice moment, iar cei dragi se pot afla la mii sau zeci de mii de km distanţă, într-o perioadă scurtă nu este posibil ca toţi să poată să-l conducă pe ultimul drum, deşi îşi doresc. Funerar TV oferă tocmai această posibilitate"

asta e ca reclama cu nunta de pe varful muntelui


Funerar TV pune la dispoziţia clientelei înregistrarea nefericitului eveniment cu 3-8 camere şi regie de emisie, transmisie live pe internet (total sau parţial), servicii post-procesare şi efecte şi multiplicare de DVD-uri şi CD-uri. cine dracului vrea DVD cu inmormatarea cuiva. adica se strang la unul acasa si ii cheama pe toti "bai hai sa vedem 3D inmormatarea bunicii"

funerartv.ro a fost înregistrat în data de 9 mai 2010 de Vodafone România SA

0 comentarii: