O lume nebuna, nebuna, nebuna!

3 dec. 2007


am plecat sambata de la job pe la 8 jumate si am facut foarte mult pana la universitate, nu e nimic nou pentru ca traficul in bucuresti este infernal. insa cand am ajuns la universitate am avut o surpriza de zile mari. rauri de oameni curgeau de la universitate spre unirii. veneau de la bradul de craciun de la unirea. am primit azi o poza cu ce a fost acolo. nu pot sa cred. peste 70.000 de bucuresteni s-au calcat in picioareca sa vada mega bradul de la unirea. oamenii astia chiar nu au nimic in cap? ce dracu s-a intamplat cu ei? au fost spalati pe creier? cum adica o tona de oameni sa mearga sa vada cum se aprinde un mutant de fier cu lumini? de ce sa te calci in picioare sa vezi mizeria aia? cu cat trebuie sa te bata foamea acasa ca sa pleci la unirea sa vezi bradul asta a lu' peste. cica la metrou la universitate si unirea se calcau oamenii in picioare sa intre. si mai tare e ca politia a anuntat ca 45 de copii s-au pierdut de parinti in multimea aia. adica oamenii au fost atat de fascinati incat au uitat ca niste copii, poate chiar copii lor au fost la un moment dat la unirea sa vada bradul si cand au ajuns acasa si-au dat seama ca pustii nu mai sunt cu ei. traim intr-o lume bolnava. intr-o lume in care un monstru de fier cu trei becuri scoate din casa 70.000 de oameni. un monstru care te face sa uiti de copilul tau, de sotie, de tot, e doar el si atat.

11 comentarii:

Anonim spunea...

nici acum nu inteleg ce poate fi frumos la un brad de fier impopotonat cu 70 000 de becuri.si te mai lauzi cu el(cica e cel mai mare din Europa)...pai ba boilor...nimeni nu sa gandit la asa ceva lipsit de bun gust.in curand Bucurestiul ala al vostru de cacat o sa ajunga o mare parcare.daca as fi Dumnezeu pentru o zi v-as da la toti Hummer-uri gratis si benzina moca.

Anonim spunea...

suntem un popor de cretini

notalent369 spunea...

trebuia sa ajung la universitate sambata si am intarziat o ora..din cauza boschetarilor care umpleau autobuzele...din cauza taranilor iesiti pe strasse .oamenii astia au iesit cu catel, cu purcel, sa se uite la hidosenia aia.era orasul blocat pentru ca lumea voia sa vada "minunea" de fier. super!

Anonim spunea...

mah nu fiti rau!romanul vrea sa fie in rand cu lumea.a vazut ca in strainatate lumea se inghesuie sa vada cum marele brad prinde viata :)) de c sa nu faca si ei asa?faza cum ca s'au pierdut 45 copii OMG!sper ca s'au regasit mai apoi

Anonim spunea...

rai*scuze...emotiile astea

Anonim spunea...

boi, cretini, tarani...numai si numai apelative folosite de cei ce se considera cetateni ai Europei...
dezamagire maxima!!!
nu este condamnabil gestul de a merge sa vezi cum se aprind beculetele intr-un brad, fie el si de fier...este pur si simplu o nevoie de bucurie...nevoia unui popor care de atatea griji nu face nimic altceva decat sa mearga zi de zi la serviciu, ca mai apoi sa se intoarca acasa si sa-si petreaca timpul liber in fata TV-ului(doar e cea am ieftina distractie)...
cati oameni vedeti voi pe strada in Romania sa iasa la plimbare doar de dragul de a se plimba, de a vedea ce mai este nou in peisaj(si nu ma refer la ultimele magazine din unirii sau din mall)? eu inclin sa cred ca mult prea putini...

si daca un brad din fier, cu 3 becuri, are puterea de a scoate din casa atata lume, poate mai este o speranta pt noi, pt Romani(ca si popor...pt ca va place, nu va place,...oricat de ALTFEL ati fi voi tot veti fi judecati de catre celelate popoare ale lumii prin prisma comportamentului natiei pe care o reprezentati!!!)

toata nebunia care a urmat este insa dovada ca mai avem multe de invatat. si cu siguranta atitudinea presei (si chiar si a voastra) nu va contribui la indreptarea lucrurilor..ne lipseste Toleranta!!!

poate cu timpul vom invata si noi sa ne bucuram de lucrurile simple!

si Da, am vrut sa vad sambata seara cum se aprind luminitele in Buc... din nefericire, dar si fericire, am reusit sa gasesc o iesire prin spatele magazinului Unirii asa ca nu am asistat live la eveniment

p.s.americanii au si ei nebunia lor de fiecare revelion in times square, germanii la poarta brandenburg...diferenta o face gradul de civilizatie si toleranta

Anonim spunea...

astia suntem doamna...noi cu din astea intram in cartea recordurilor...cel mai lung lant de prezervative,cel mai inalt brad de fier,cea mai batrana femeie care a nascut s.a.m.d.
acum am o intrebare fireasca,de ce nu v-ati dus la teatru sau la cinema sau la un concert de jazz sau la opera?

p.s."americanii au si ei nebunia lor de fiecare revelion in times square, germanii la poarta brandenburg"...scuze,dar nu era vorba de revelion.

Anonim spunea...

ca fapt divers...veneam de la MNaR...:D

Anonim spunea...

va credem doamna...de fapt toti oamenii de acolo veneau de la muzeu...

Anonim spunea...

ce a fost atunci...nu vreau sa imi amintesc niciodata...sa nu simt decat nebunie, strigate de ajutor...groaznic. intamplarea nefericita a fost sa ma intorc de la facultate pe acolo (cea mai proasta idee care imi putea veni)...am ramas marcata de ce a fost acolo si de tot orasul asta in care nu stau decat d eun an, dar din care vreau sa plec cat mai curand.

notalent369 spunea...

christine, parcurile sunt pline in weekend de oameni care ies la plimbare de dragul de a se plimba, cum spui tu.mi-au venit prieteni din afara bucurestiului pe care a trebuie sa-i duc si in faimosul herastrau. full!!!ma sufoca!