Sunt umbra ta!

11 iul. 2007


este azi 10 iunie si te-am sunat sa-ti spun la multi nni, desi tu nu ma mai iubesti asa cum te iubesc eu pe tine, desi si tu o sa ma suni de ziua mea, dar asta nu inseamna iubire ca ti-aduci aminte cand e ziua de nastere a oamenilor... iubirea e atunci cand nu pot sa traiesc fara tine. dementule, de ce ma chinuiesti, de ce ti-e teama? ce vrei sa ma jupui de vie? vrei sa sangerez pana la moarte de dorul tau? esti o bestie si un nemernic... iar eu sunt carpa ta de sters pe jos... sunt umbra ta... si chiar daca nu sunt prima care te-a sunat sa-ti spuna la multi ani stii foarte bine ca sunt singura care conteaza.... la multi ani robotel. sa fii fericit. pa, te iubesc..."

6 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos film, atunci nu credeam ca o sa spun si eu ceva de genul ala...am ajuns dupa citiva ani de la vizionare sa o fac, pt ca stiu ca sunt singura care conteaza...dar la telefon nu raspunde nimeni...

Anonim spunea...

dupa ce am vazut filmul, a venit ziua lui..si eu l-am sunat...si i-am spus sfarsitu postului tau...cu "la multi ani robotel.sa fii fericit.pa, te iubesc..."
a fost un moment f dragut.

Anonim spunea...

foarte buna interpretare din partea mariei popistasu...

Anonim spunea...

insemnarea asta a ta chiar mi-a ajuns la sufletel..
mi-a placut si filmul, de altfel.
Rusoaica

Ana spunea...

Foarte dragut intreg citatul :)

otrava spunea...

si mie imi place enorm faza asta. si e asa de reala. ieri o ascultam ca nebunul de 20 de ori cred.