Am vazut o stea cazatoare!

27 iul. 2007


trei ore de somn. un batran filozof pe nume jack daniels, cel mai nou om al meu maestrul cristian, mult pamant carat in genti de la ikea, jardiniere de lemn urate ca focul si alte chestii in care la un moment dat au crescut niste flori. o stea cazatoare pe cer. nu am mai vazut de multa vreme. si mi-am pus o dorinta. sunt sigur ca o sa se implineasca. si steluta de aseara a fost un semn. dupa toata lucratura asta m-am gandit sa colaborez putin cu borges pentru un post frumos. "cu timpul vei invata ca incercand sa ierti sau sa ceri iertare, sa spui ca iubesti, sa spui ca ti-e dor, sa spui ca ai nevoie, sa spui ca vrei sa fii prieten, dinaintea unui mormant, nu mai are niciun sens", "nu poti pierde decat ceea ce nu ai avut", "nu ne pot rani decat oamenii la care tinem", "din moment ce nu exista lucruri simple in univers, totul este complex", "am comis cel mai grav dintre pacatele pe care le poate comite un om: n-am fost fericit", "cand adormi, uiti de tine insuti. si cand te trezesti, iti aduci aminte", "originalul este infidel traducerii. cat timp tine remuscarea, tine si vina", "orice cuvant a fost odata un neologism", "omul bun este inteligent, iar cel rau este, afara de asta, imbecil", "aptitudinile morale si intelectuale merg impreuna", "nimic nu se construieste pe piatra; totul se construieste pe nisip, dar trebuie sa construim ca si cand nisipul ar fi piatra", "ajunge o singura "repetare" pentru a demonstra ca timpul este o inselaciune, "in afara omului, toate animalele sunt nemuritoare pentru ca ignora moartea", "imi inchipui ca omul poseda o porozitate fata de moarte si ca apropierea ei il face să se umple in acelasi timp de lehamite si de lumina, de vigilente miraculoase si de previziuni", "a fi sarac implica o mai imediata posesiune a realitatii, o ciocnire brutala cu lucrurile care te face sa le simti gustul amar: cunoastere care le lipseste, dupa cat se pare, celor bogati, la care toate ajung parca printr-un filtru", "e greu sa-i daruiesti ceva unui barbat caruia ai vrea sa-i dai Universul"

3 comentarii:

Anonim spunea...

in fine am reusit sa intru din nou dupa 2 luni.mi-e dor de batranul filozof amestecat c-un taur rosu,mi-e dor de posturile tale imbecile,de taclale,de oras,de cuca,de cam tot.sa inteleg din acest post ca ai inceput sa investesti in pamant?!?pamant de flori?sau te pregatesti sa te ingropi? ooops...mai e o varianta.incepi sa cresti canepa pe balcon.you dirty little bastard.

otrava spunea...

cat ma bucur ca omul meu de baza batranul konta este aici pe blog si lasa tot felul de ghidusii. giumbuslucar mic cum iti merge. tot in tanga pe yahtul lui onasis la un party dat de gaultier?

Anonim spunea...

nu mai am tanga de mult timp,acum umblu in budigai de fonta cu pene.inca mai sunt pe yacht-ul lu onasis si miros perna cu care a dormit Marlyn (intre picioare).hmmm...miroase a stiuca.vine Gaultier intr-adevar,ca d-aia m-au pus sa ma rad pe poponetz.te tin la curent cu ce se intampla.raport zilnic.