Aceasta lehamite!

17 iul. 2007


vroiam azi sa scriu, dupa ceva vreme, ceva frumos. nu o poezie ci pur si simplu un text pe care l-am scris aseara. Insa azi nu mai am starea sa il postez. lehamite, scarba, jeg, mizerie, rahat, astea imi vin in minte in momentul asta. as face un drum lung si intins pana la mombasa. un episod obisnuit din eterna si fascinanta romaniei. eu la banca cu sapte mii de acte sa obtin un credit pentru o masinuta la care visez de ceva vreme. am semnat toate hartoagele, am completat ca in clasa a saptea toate formularele, am facut copii dupa bulletin, talpa piciorului, am scris ce chiloti am purtat la concertul placebo si ca am avut aproape o prietena. apoi am plecat fericit. maine puneam mana ape bani. ajung in pro si primesc un telefon de la banca. o doamna ma anunta frumos ca pot spune adio creditului pentru ca am nu stiu ce card si am o datorie. nu stiu ce, nu stiu cand, pentru ca nu am avut niciodata cardul asta minune de care e vorba. imi vine sa vars. nu mai vreau sa aud de nimeni si de nimic. nu mai vreau sa aud de jegurile astea. am ajuns persona non grata in romania in care oamenii aduc cocaina cu tirurile. acum vorbesc ca un batran dar asa simt. mi-e scarba.

3 comentarii:

Anonim spunea...

c'mon, cam tarziu ti-ai dat seama de jegul din tara asta

Anonim spunea...

daaa...se mai intampla...tb sa perseverezi(alte drumuri la banca alte cozi, alti nervi intansi la maximum) si intr-un final vei obtine creditul pt masinuta mult visata...pregateste-te insa si pentru lunga asteptare a masinii pe care o vei cumpara...

serios vb: mergi la banca la care se spune ca ai avea datoria si cere explicatii. daca ai noroc si de va dovedi ca este vina bancii si nu a ta, nu te lasa pana nu-ti sterg istoricul negativ(de rau platnic) din bazele de date ale BNR.
un sfat util: fii calm(mai ales), dar hotarat!
SUCCES!!!

Ana spunea...

Eu sunt bucuroasa ca te mai vad si nervos..prea "dulce" ai fost lately..asa ca e bine sa stiu ca inca te mai afecteaza si alte probleme decat corazonul :)
Oricum..stai linistit, o sa se rezolve, nu stiu cand, dar sunt sigura ca ai sa ai parte de masinuta mult visata :)