Sunt fidel fidelitatii!

4 apr. 2007


recunosc cu mana pe inima ca sunt un monogam incurabil. nu ii inteleg pe oamenii care joaca la doua capete. oamenii pentru care fidelitatea inseamna sa bei acelasi suc sau sa mananci numai la ruby thuesday. eu chiar cred in treaba asta. chiar nu imi fac probleme si nu ma gandesc la nimeni cand sunt cu ea. uit de tot si de toate, nu ma intereseaza nimic. cred in monogamie la fel cum cred in dumnezeu lor somalezii sau bolnavii care au sida. fidelitatea nu mai e la moda. vad tipe care au o relatie si nu spun nu unui flirt urmat de un numar de telefon pe un servetel. de ce se intampla treaba asta? cand ai pe cineva de ce oferi numarul de telefon unui alt tip? chiar ai impresia ca omul ala vrea sa iti fie doar amic? imi place si de iubitul meu dar si nelutu e dragut si are si q7. fidelitatea e desueta, nu mai conteaza asa de mult. de ce sa nu ai pe cineva cu care sa imparti totul, cu care sa mergi peste tot, sa ai senzatia aia misto de doi, sa mergi in concedii la paris, sa stai in acelasi pat imens cu multe perne. fidelitatea am impresia ca e promovata doar in reclame. insa daca imi aduc aminte bine era o reclama la o firma care facea mobila cu un tip care tinea dupa gat o tipa blonda si de mana una bruneta. blonda tot timpul e amanta perfecta. cred in fidelitate dar nu o mai cer oamenilor de langa mine. imi inteleg prietenii care au nevoie sa "alerge" pe un teren de mai mare dupa ce s-au saturat de "alergatul" din fata blocului. stiu ca ce imi doresc o sa se intample si mai stiu ca ea este ea doar pentru ca simte la fel ca mine si atunci totul este perfect. restul e visare.

23 comentarii:

Anonim spunea...

am auzit si eu despre oamenii astia...care cer cantitate si nu calitate..dar nu-mi spune ca-s majoritari, ca sar de la balcon...si crede-ma..o sa iasa urat(Stau la et 1 si o sa ma aleg cu picioare rupte!).fidela raman si eu.am fost si asa vreau sa fiu mereu.si nu cred ca suntem naivi daca ne imaginam ca si persoana de langa noi e la fel, ne e fidela.

Hypnotica spunea...

Otrava sub influenta otravii.

Anonim spunea...

buna! mi-am permis sa iti vizitez si eu blogul, asta pentru ca ti-ai lasat linkul pe blogul Danei Rogoz..si am vazut acest subiect de discutie care mi se pare destul de dificil. Mi-a parut bine ca un baiat poate sa gandeasca in felul asta. Pe mine ma calca pe nervi o chestie destul de reala, care a reiesit dintr-un studiu..si anume: se spune ca, prin natura lor animalica si datorita anumitor instincte mai mult sau mai putin primare....atunci cand barbatul afla ca l-a inselat femeia, primul lucru pe care vrea sa il afle este daca a folosit metode contraceptive, pentru ca ar fi un dezastru pentru el ca altul sa-si perpetueze specia prin femeia lui. In schimb, femeia vrea sa afle daca o iubeste pe cea cu care a inselat-o... Deci exista o mare diferenta intre natura barbatului si afemeii, dar eu nu o sa accept niciodata aea replica de oscar: "sunt barbat, draga, am nevoile mele!"

Anonim spunea...

Rusoaica
iubesc fidelitatea si nu vreau sa stiu niciodata daca am fost iselata. daca nu stiu relatia mea e perfecta. dar si cand aflu - sa fugi din calea flacarilor ce imi ies pe nas.
si asa e - e mai grav pt noi femeile daca o iubeste.

Anonim spunea...

va dati seama ca si barbatul,daca e indragostit de iubita/sotia lui...si afla ca l-a inselat...va reactiona ingrozitor...si el va vrea sa afle daca il iubeste.si sincer,cred ca-si va baga picioarele in metodele contraceptive.ma indoiesc, ca va fi intr-atat de bou incat sa o intrebe daca a fost precauta!!!

Anonim spunea...

De la a da un numar de telefon pana la a uita in ce crezi e cale lunga. Am avut o experienta horror cu cineva care nu lasa niciodata numarul de telefon altcuiva, 'din dragoste'...Nu traim in salbaticie, e important sa relationezi. Te priveste daca ajungi sa nu te poti uita in oglinda.

otrava spunea...

pe mine daca ma inseala nu ma intereseaza daca a luat sau nu pastile. mi se rupe de pastile si de ea. nici nu ma gandesc la treaba asta

Anonim spunea...

mi se pare absolut firec!la fel cum nici noua nu ne-ar trece prin cap sa intrebam daca a folosit prezervativ sau nu...e absurd!numai la aia nu-ti sta mintea...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
otrava spunea...

ciudat asta ma termina psihic! cum e un om normal, ce face el? la ce emisiuni se uita?

Anonim spunea...

:)))))
probabil la tradati din dragoste!!!!mwahahahahah...din mom ce majoritatea natiei noastre nenorocite se uita, devine ceva normal..:P
stiu la ce te referi...si nu stiu daca toata lumea isi da seama la ce te referi, dar chiar ai dreptate..cu normal vs ciudat.nu ai cum sa ii deosebesti.same thing.

Poesis spunea...

Tot intreb in stanga si in dreapta daca barbati pot fi fideli pana la sfarsitul vietii lor si mi se rupe sufletul numai la gandul ca el ar putea tanji dupa o alta sarutare sau ca ar putea strange pe altcineva de mana. Sper sa fie ca tine...sa vrea sa doarma numai cu mine in patul plin de perne.

Anonim spunea...

felicitari, e foarte norocoasa domnisoara de langa tine. mi-am intrebat odata iubitul de ce nu e niciodata gelos si mi-a raspuns ca el are incredere suta la suta in mine si ca daca eu decid sa dau cu piciorul la ce avem va fi doar din vina mea, bineinteles ca nu as face niciodata asta. barbati monogami mai greu se gasesc dar si cand ii gasesti...nu se lasa din mana :P

Chloe spunea...

M-am bucurat enorm cand ti-am citit blogul. E bine sa vezi ca exista barbati (baieti) fideli. Intr-adevar si mie mi se pare o prostie sa ai pe cineva langa tine, sa imparti cu ea (prsoana) sentimente si in acelasi timp sa existe si o a treia persoana. Eu gandesc asa: "dragule daca ceva in relatia noastra nu merge bine hai sa discutam si sa gasim solutii impreuna, nu incerca tu sa gasesti singur o solutie care te face doar pe tine sa te simti mai bine". Inainte sa inselam ar trebui sa ne gandim cum ne-am simti noi in situatia in care ii punem pe cei de langa noi. Daca simti ca relatia nu mai merge mai bine renunti decat sa inseli. Corect?

otrava spunea...

poesis, daca ai ce iti trebuie langa nu mai ai nevoie de alta atingere. chloe, in momentul in care chiar vrei sa ai o relatie cu altcineva inseamna ca relatia cu cel cu care esti scartaie rau si atunci trebuie pus punct. nu e corect sa joci la 2 capete. alida, esti o norocoasa. eu am incredere in persoana de langa. stiu ca nu o sa faca pasi gresiti. iar daca face ea are de pierdut, nu pe mine ci in general.

Anonim spunea...

stiti ce cred eu? ca you should never say never. nu se stie cand iti pica cineva cu tronc...poate se intampla chiar in timp ce esti deja intr-o relatie.dragostea, ca si Dumnezeu, lucreaza prin cai nebanuite..asa ca oricui, si lui, si ei...ii se poate intampla. totul sta in a stii cum sa reactionezi in mom ala. dupa cum spunea si chloe, renunti la ceea ce nu mai merge...

otrava spunea...

e posibil sa iti pice cu tronc, nu am zis asta, dar cand pur si simplu te gandesti la altele nu mai are nici un rost sa o arzi aiurea cu cea din dreapta ta.

Anonim spunea...

absolut...problema este ca nu sunt multi oameni care sa vada asa problema.de fapt nu o vad ca fiind o problema.ce sa le faci?sa le dai in cap?

otrava spunea...

orice relatie lalaita doar de forma si fara chipurile sa suferi este o moarte clinica. esti cu ea doar asa. in esenta esti atat de departe de ea ca uiti si ca e doar la 2 centimentri de tine in pat

Anonim spunea...

stiu.si e absurd, dar totusi multi o fac.si cred ca stiu de ce...le e frica...vor sa aiba o rezerva, chiar daca asta inseamna riscul de a ranii persoana de lana tine

otrava spunea...

e vorba de oamneni care nu isi pot asuma nimic. un esec este normal. exista durere suferinta. dar o faci o data si gata. nu stai in coma o viata

Anonim spunea...

spune-le lor asta!oamenilor care tin notite cu victimele lor...

otrava spunea...

contabili in dragoste