Interviu cu otrava!

7 apr. 2007


1. cate iubiri ai avut pana acum? cand e vorba de viata personala nu contabilizeze niciodata.
2. daca ai fi femeie pentru doua zile, ce ai face in noaptea dintre ele? dragoste, non stop.
3. cele mai importante calitati ale unei femei? stilul, sinceritatea, inteligenta, zambet, o fata frumoasa, luminoasa.
4. care statut ti se pare mai sexy: cel de amanta sau cel de sotie? sotie, clar. nu imi plac amantele.
5. ce nu ar trebui sa faca o femeie care ar incerca sa te cucereasca? sa vorbeasca prea mult, sa ii placa sa mearga pe unde eu nu as calca niciodata, sa bea bere.
6. femeile din viata ta. iubita, mama, prietene.... o iubesc pe mama enorm, este o persoana incredibila, plina de forta si optimism. ma invata sa merg si acum. iubita? trecem peste. prietene multe, din ce in ce mai multe. si foarte ok. asta chiar imi place.
7. crezi in egalitatea dintre sexe? da, dar nu cred ca trebuie sa facem un scop din asta. vreau sa am o prietena care castiga mai bine decat mine, care are un job mai bun, care e vazuta mai bine. m-as bucura alaturi de ea. sunt domenii in care femeile sunt mult peste barbati. chiar cred foarte mult in complementaritatea lor. sunt mai inzestrate decat noi.
8. "feminismul exista doar pentru a integra femeile urate in societate." Are dreptate? feminismul este o pierdere de timp. iar femeile care se bat cu pumnul in piept si vorbesc despre "femeia ca obiect" au prea mult timp liber si nu au ce sa faca.
10. filiforme sau bootylicious? intotdeauna am fost un mare admirator al femeilor slabe si inalte. nu sunt un mare fan al formelor. imi plac femeile foarte, foarte slabe.
11. femeia care te-a impresionat. monica bellucci in malena.
12. care-i varsta ideala la care o femeie sa-si inceapa viata sexuala? cand e sa fie. insa nu prea devreme.
13. o actrita din filmele porno nemtesti de la inceputul anilor 90,una din baywatch, una din charlie's angels sau gwyneth paltrow? nici nu se mai pune problema. gwyneth paltrow este preferata mea. imi place la nebunie.
14. obsesia momentului. maria popistasu.

11 comentarii:

Anonim spunea...

monica bellucci are forme...dar ai dres-o cu gwyneth;)

Je' spunea...

O femeie te poate impresiona in mai multe moduri!Poate ca Monica la impresionat ptr felul cum a interpretat personajul din film!

Je' spunea...

Dar daca ai mai fi barbat doar ptr 2 zile ce ai face ...?!Nu cumva acelasi lucru?!

Anonim spunea...

je'...true enough...dar imi place sa-l mai tachinez din cand in cand...sa vad daca arunca, cu otrava;))

Anonim spunea...

draga la el ..place la mine ce ai scris..o sa iti dedic urmatorul meu film..si la reluare,o sa joc scena violului mai cu patima...poup pe frunte

Anonim spunea...

nice :)

"sweet poisoned interviews for my soul mate"

Anonim spunea...

am un script tare..starting: OTRAVAAAAAAAA si MONICAAAAAA (oare care?)..orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare..ce zici?te bagi?

Anonim spunea...

Esenta de feminitate, asta e Monica in Malena.

otrava spunea...

alexandra multumesc. te simt de multe ori foarte aproape. si ti-am mai spus asta si in fata.

Anonim spunea...

intr-adevar eshti un capricorn veritabil. :) spun asta pentru ca si mama e tot capricorn si ca intre mine si ea exista o leagatura, poate nu numai din cauza "cordonului ombilical invizibil", dar si pentru ca ea este persoana cu care rabdarea a fost reciproca si de care depind in sens pozitiv. Eu sunt scorpioanca :P. Apreciez modul tau de gadire nespus de mult. Nu e ceva nou spus pe blogul tau.:) nu pentru faptul ca ai fi tu monogam sau "fidea", ci pt ca toti cei care citesc frecvent blogul tau au ajuns sa te cunoasca si ai tot respectul meu fiindca ai curajul sa povesteshti gandurile tale.
P.S.: nu-mi plac blogg-urile in general. nu toata lumea are talent. si cu mana pe inima recunosc ca al tau e singurul care il citesc.:) ai grija de tine.

otrava spunea...

moni, sunt miscat de ceea ce mi-ai spui. eu o sa povestesc si de acum inainte tot pe blog. sunt mandru ca sunt singurul blog pe care il citesti. vreau si au adresa ta de e-mail daca se poate.