Ne me quitte pas - Jacques Brel!

9 apr. 2007a iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie - antoine de saint-exupery

9 comentarii:

Ovidiu Bufnila spunea...

Hristos a Inviat! Paste Fericit! Zile pline de Miarcole!

notalent369 spunea...

:X

Nicole spunea...

Un cantaret de o valoare certa care desi a murit la doar 49 de ani , a lasat in urma cantece ale caror versuri ne transmit o mare sensibilitate si o mare forta interioara.

* Cristina spunea...

cred ca as opta pentru varianta:
a iubi inseamna a privi amandoi in directii diferite, a ne privi unul pe celalalt si, apoi, a privi amandoi in aceeasi directie....

p.s.: http://www.youtube.com/watch?v=PthoqpMrjhU

Revolver Thoughts spunea...

exact exact ..nenea asta e tare destept :))

Anonim spunea...

E greu..fiecare e atras de directia lui..ca si cand ai purta informatia asta inainte de a te naste..iar tot efortul asta de a privi asa si nu asa naste o pseudodirectie cu o viata scurta si un final dureros. Cred ca inainte de a privi impreuna pe aceeasi directie, tb sa-ti intelegi directia ta..sa o parcurgi si sa inveti sa privesti singur..pt ca atunci cand ne vom intalni, nu va mai fi nicio pb cum privim... :)

Anonim spunea...

priveste afara..cu ochii inchisi..parca miroase a iarba, pomi infloriti, nu stiu exact combinatia..mai bine zis a copilarie, ..da , asta e..mirosul acela inconfundabil, il stii si tu..miroase a fericire..

ana spunea...

a iubi e ceva mult mai complex decat a privi amandoi in aceeasi directie...
plus de asta...2 indragostiti mai trebuie sa se uite si unul la altul, altfel o sa fie atat de concentrati pe a avea o viziune comuna, incat la un moment dat n-o sa se mai recunoasca:)

englezu spunea...

s-ar putea ca francezul asta prin tine sa ma fi ajutat f mult....
sper in curand sa nu mai spun s-ar putea si sa fie o certitudine !

dragostea nu are limite...poate suna banal zis dar adevarat pentru mine cel putin....