Sex, Drugs & Basescu!

19 apr. 2007


in 2004 cand am aflat ca basescu e bazat in sondaje am iesit cu mama in strada sa sarbatorim. ne-am bucurat ca doi copii. l-am votat pe basescu din tot sufletul. iar mama era innebunita dupa el. mi-a placut de basescu de la inceput. e un tip haios, un marinar de-al meu din constanta, jovial, mereu imi fura cate un zambet cand ii vedeam fleica in vant. radeam de fiecare data cand aparea pe la congrese la bruxelles. nu puteam sa mi-l imaginez acolo si basta. dar m-am obisnuit cu el. basescu e pentru mine "iarna nu-i ca vara", "sa traiti bine", elena udrea si elena basescu. imi placeau baile lui de multime pline cu spuma. imi placea cum statea la meciuri in tribuna a doua, cum a petrecut cu steaua lui becali la sfertul secolului. imi place ca nu avea gusturi rele - si mie imi place elena udrea. si mai nou sunt fan basescu pentru ca are a dovedit tuturor ca are materie prima buna - elena ai micuta, care respira greu e bunuta rau. basescu a avut si momente mai putin bune - biletelul buclucas, iesirea conservatorilor lui felix motanu de la guvernare, refuzul de a-l valida pe cioroianu ca ministru de externe sau anchetarea de catre o comisie parlamentara. basescu tamp cum era facea parte din barca noastra - spune ce il doare, il vedeai cu sotia dansand in vara la terase in mamaia, mai boteaza un copil, mai o ardea pe la vreu hypermarket dupa cumparaturi, conducea singur masina chiar daca ii fila un ochi dupa un sprit cu becali la golden.

5 comentarii:

alina.foc spunea...

bravooo :)) place sa te vad si eu fericit din adancul sufletului:)) pup bai pisi, esti atent? prindeee!!!!!!:D:DD:D:D

Anonim spunea...

Agree din tot sufletul!

MaTr3o spunea...

sunt de acord cu tine, dar trebuie sa spun ca IMI BAG PULA IN PARLAMENT! ok, si toti lingaii care doboara pe oricine lupta impotriva coruptiei

Anonim spunea...

frumos spus ... si noua ne place basescu ... asa k personaj, insa pana una alta eu cred ca e cam cazul k tara noastra sa nu mai fie o comedie buna pt cei de afara si o tragedie pt noi! lasti mascaricii acolo unde le e locul si hai sa facem diferenta intre filme , show si conducerea tarii.pacat insa ca nici parlamentul nostru drag nu e altceva decat o telenovela cretina care se vrea film de actiune.bullshit! oricum nice blog !

moi non plus spunea...

si deci ai fost la universitate?