Respect otravitilor!

11 apr. 2007


vin seara acasa si abia astept sa ajung in fata calculatorului meu. de multe ori nu vreau sa ma vad cu nimeni pentru ca sunt atatia cu care vreau sa ma vad pe blogul meu. stau si citesc comment-urile de pe blog. vreau sa le raspund tuturor, imi place ca lumea se implica, comenteaza, nu raman indiferenti,. as putea sa scriu despre fiecare om care pune un comment pe blogul meu cate o poveste. pentru ca toti cei care dau comment fac parte din filmul meu. imi place cand imi spune cineva "ma regasesc in ce ai scris acolo". ma intalnesc cu persoane din intamplare si imi spun ca au intrat pe blogul meu, s-au otravit. au muscat din el si au ramas cu un gust placut in gura. imi place la fel de tare cand unii imi spun ca nu sunt de acord cu ce scriu. nu sunt pe placul lor si asta imi place de mor. sa nu raman indiferent pentru nimeni. otrava ori te supara rau ori ajungi dependent de licoarea pe care o serveste pe blog. multi prieteni intra pe blog si imi spun "frate, dar chiar imi place. nu iti dau comment dar citesc cu mare atentie fiecare post". m-am redescoperit cu blogul asta cu toate ca unii nu sunt de acord sa spuna tot ce au pe suflet pe blog eu sunt mandru ca oamenii care intra se hranesc cu o bucata din mine. astept sprijinul vostru, ma bazez pe voi si de acum inainte si va astept comment-urile. cine ce rol vrea in film.

13 comentarii:

Anonim spunea...

awwww...ce dragut!
hmm...vreau un rol de "rau-facatoare"....tocmai ptr ca nu sunt asta..fa-ma diabolica,otrava!!mwhahahaha!!!!

Anonim spunea...

respect otravitorului!
vreau sa fiu un personaj pozitiv (asta era termenul din comentariile la romana :D) dar nesuferit...

Anonim spunea...

Gandacul de bucatarie te-a luat in vizor. Nu-i place ca intri ca disperatul si-ti faci reclama pe mai toate blogurile cu trafic mare. Fa-ti reclama prin calitatea insemnarilor, nu prin indemnuri cersetoare pentru a-ti fi vizitat bloguletul.
in concluzie, gandacul te va mai vizita

Moni :) spunea...

multumim pentru cuvintele frumoase. am creat profilul meu de blogger unde am pus si id-ul meu YM. :). sper sa tinem legatura... Oricum... eu imi administrez doza zilnica de otrava.

Anonim spunea...

:)...ti-am citit toate insemnarile...dar e prima data cand scriu ceva la "comments"...imi place ce scrii...cum scrii....de multe ori ma regasesc in ceea ce citesc pe blogul tau...:)..si sunt convinsa ca sunt multi care fac asta chiar daca nu lasa vreun comentariu....vroiam sa-ti multumesc ca ne mai indulcesti zilele sau noptile cu un pic de "otrava"...poop

Anonim spunea...

eu vreau sa fiu vrajitoarea cea rea, care distruge casniciile mizere si relatiile de compromis - rolul de curtezana e luat deja :)
Rusoaica

Anonim spunea...

notalent, vrei sa fi inimaless, mi se pare mie.... Eu vreau rolul de "fetitza cu chip inocent si ganduri pervers de ascunse" :) pac

Anonim spunea...

nu s-a inghesuit nimeni, mai bine..io-s forever in love..singurul rol de care nu m-as plictisi:P

Anonim spunea...

daaaaa blinkutza!!!!dadada!!!inimaless all the way!!!:D

otrava spunea...

sa trecem la costume. cine ce vrea?

Anonim spunea...

tocuri cui, picioare interminabile, si camasa lui pe mine.putin parfum stella mccartney, rimel si dermatograf.dap...gata sa-mi arat latura diabolica!

blur spunea...

citeam. am citit de fapt cateva de prin blogul tau mai otrava... si tin sa precizez ca postul asta nu mi-a placut deloc. nu stiu ce costum sa vreau in filmul tau, dar stiu ca vreau sa fiu cel care sa iti aminteasca: "vezi ca iar te crezi dumnezeu" (cred ca am exagerat un pic). chiar... gandacul de bucatarie spune adevarul?

Anonim spunea...

sa te crezi Dumnezeu e bine.mai grav e sa te crezi Ron Jeremy si sa nu-ti iasa.