Poveste de 22 aprilie!

22 apr. 2007


"poveste de 22 aprilie" este un exercitiu facut de otrava si sara. 2 povesti, aceleasi personaje, viziuni diferite. "poveste de 22 aprilie" este si pe blogul sarei in varianta ei.


mirosul de parfum tare ii intra adanc in nari, sunetul e din ce in ce mai puternic, basii vibreaza in plamani, sangele zburda fara oprire prin vene. locul e din ce in ce mai mic, mana ei se completaza perfect cu a lui, totul e parca facut dintr-una. fusta ei neagra pana in pamant atingea parchetul umed, lipicios, pe care s-a spart paharul cu vin rosu. patul e cel mai important in toata ecuatia, sunetul e cu greu oprit prin usa de lemn masiva. fata plange, lacrimile cad pe perna de catifea rosie pe care tocmai se asezase ursuletul. care incepe sa imparta pliculete pline cu praf alb, din muntele pe care il sapase si al carui stapan devenise fara sa stie. candelabrul se misca din ce in ce mai tare, sfesnicul auriu de pe noptiera fetei a cazut si s-a facut praf. lumanarile au palit, au fost fortate sa se stinga fara voia lor. secundele se scurg tot mai greu. fata sufera iar neputinta lui matei este din ce in ce mai mare, il copleseste, e sigur ca el nu mai poate face nimic pentru ana. totul e pierdut. e ca si cum s-ar urca la bordului unui boeing 747, cu ambele motoare care nu mai functioneaza. misiunea lui e pe terminate, mai are o singura sansa, cineva sa il auda in vacarmul asta si sa ii deschida. fata e din ce in ce mai palida, mainile ii cad pe langa corp, pupilele se dilata iar ursul incepe sa transpire din ce in ce mai mult. e plin de sudoare si isi duce tacticos misiunea pana la capat. vrea mai mult, vrea ca fata sa scape de tot, sa uite si sa plece. sa ne paraseasca definitiv. deodata insa cineva bate la usa. ursul se sperie, fata tresalta iar matei scapa mana fetei din mana lui.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ai vazut Perfume - The Story of a Murderer ?

daca nu...imi vei multumi :)
stii ca eu fac recomandari rare si preferentiale pentru fiecare persoana

Criticul de Film spunea...

textul m-a facut sa ma andesc la Trainspotting combinat cu Requiem for a Dream.

Anonim spunea...

crima su viol? o sa am mai multa grija cu ursuletii de plus, cine stie ce ganduri murdare au...? interesanta povestioara, o aura de mister in jurul ei....

Anonim spunea...

mirosul de parfum da sa intre in nari si se loveste de zidul uscat al vechilor mucozitati..nici basii nu ii mai auzea din cauza cleiului pe care si-l etala cu mandrie..sangele ar vrea sa zburde el saracu ca pe campii,dar tasneste prin ochi.mana atarna intr-un colt alaturi de a ei,fusta se zbate pe parchetul lipicios de la cleiul urechii taiate...(fwrd,fwrd..m-am plictisit deja)..matei tipa.."asa i-a trebuit de ce mi-a furat ursul"

Anonim spunea...

hmm.cam ciudat.inteleg ca este vorba de un gang bang cu oameni imbracati.sincer nu inteleg ce mama naibii cauta ursu ala acolo.si de ce nu-l babardeste nimeni.mai degraba cred ca-i o facatura de urs.in final cele 4 personaje par a fi trei,ursu si matei.

Anonim spunea...

recitind textul am inteles urmatoarele.matei era in intromisiune.neputinta lui era din ce in ce mai mica(nu avea cum sa fie mare).ptr a lamuri situatia lui matei,poti raspunde la urmatoarele intrebari please:
1.matei sufera de sfincter anorectal?
2.Defecatia a fost evaluata prin inregistrarea simultana a traseelor EMG si manometrie rectala?
3.s-a monitorizat reflexul anorectal inhibitor?

Anonim spunea...

imi zice si mie cineva ce inseamna "DND". merci