Pestisorul de aur se impute de la coada!

15 apr. 2007


am luat leapsa asta de la cea mai veche otravita: "doamnelor si domnilor notalent 369" pe care o respect. pestisorul de aur, trei dorinte, balta, ma scoate din foame, faze din astea. l-am prins, ma intreaba ce vreau si eu zic:

unu. vreau sa imi gasesc pe cineva cu care sa fac tot ce em scris la "lucruri simple". sa o cunoasca mama, sa stam in patul meu imens din mijlocul camerei si sa ne trezeasca soarele care imi bate exact in geamurile mari de la terasa.
doi. sa cresc in job-ul meu cat se poate de mult. pentru ca am de la cine sa invat
trei. sa o vad pe mama ca se bucura alaturi de mine pentru toate lucrurile bune pe care le fac.
de la notalent pasez catre lorin, curtezana, sara sau alex galmeanu.

4 comentarii:

Anonim spunea...

exact asta cred si eu..ca toti vrem defapt,chiar daca unii nu o recunosc, aceleasi lucruri in linii mari. despre asta am vb la mine pe blog.fericirea trebuie sa fie aceeasi ptr toti!nu are cum altfel!...ma refer la fericirea in adevaratul ei sens. nu la chestiile frivole, de genu...sunt fericita cand primesc flori.ca mai stiu eu fete care dau ochii peste cap, ca florile alea mor oricum.."vai,ce gest urat..sa dai flori!!"..PAAAALIZZZZZ!!!!!!!
asa ca nu despre asta vb...ci despre fericirea aia babana...FERICIREA!

Ana spunea...

sper sa iti gasesti pe cineva exact asa cum vrei tu, pentru ca la cat de frumos ai scris..cred ca meriti;)
si daca nu este exact asa cum vrei tu..sa stii ca mai exista compromisul..
aaa...si sa ai noroc si cu celelalte 2 dorinte.papa:)

Anonim spunea...

Frumoase dorinte! O sa incerc sa raspund si eu!

Moni :) spunea...

toti meritam ceea ce e mai bun insa nu e deajuns sa visam si sa ne dorim sa se intample fara sa actionam in acest sens. la baza sta puterea ta de a duce la bun sfarsit aceste dorinte. oricum... ne este dat sa "ducem" cat putem... in privinta fericirii... parerea mea e ca vine in doze mici... nu exista fericire continua... si tocmai de aceea cei care stiu sa aprecieze micile bucurii se simt mult mai impliniti. lucrurile compenseaza in viata. un lucru dezatruos poate fi compensat prin 10 lucruri marunte, dar semnificative.
i-ash cere pestisorului intelepciune..daca tot e asa vestit...sa vedem cum se descurca cu asta :P.