O arzi prost!

3 apr. 2007


nu o sa inteleg niciodata oamenii care merg in club cu ochelari de soare pe ochi. sambata la above erau o gramada de tipi si tipe care o ardeau cu ochelari de soare in bezna aia de la wtp. nu inteleg de ce e nevoie de ei seara in club. pentru ca ei prin definitie sunt ochelari de soare, eu asa am invatat. daca sunt de soare atunci de ce dracu o arzi in club cu ei ? astia cred ca si atunci cand merg la solar isi pun ochelarii pe ochi. de ce nimeni nu le-a spus ca soarele doar apune, nu dispare definitiv. asa ca si maine pot sa poarte ochelarii de soare. ma mai enerveaza astia care o ard in mall doar ca sa manance. tipe machiate grav, cu funstite, bluze mulate, scot la bataie tot ce e mai bun prin casa si merg la mall la mc sau kfc sau doar ca sa viziteze magazinele. eu as pune taxa de intrare pentru astia. daca in mall mergi atat de aranjat si impopotonat cum o mai arzi in club. oameni buni mall-ul este pentru cumparaturi sau filme, iar dupa ce ai cumparat ceva poti sa bei o cafea insa nu va faceti un scop. mergeti la mall cat mai aranjate ca sa mancati o shaorma. pentru toti oamenii care o ard pe genu’ asta mai exista o varianta de a petrece cateva ore beton in weekend. la ikea, « vizitatorii » de magazine pot sa manance hot dog cu 1 leu.

5 comentarii:

Anonim spunea...

mamaaaaaa....stiiiiiiiiiu!!!!!mallu e plin de cocalari cu strasuri pe blugi,maieute,ochelari,sepci si cred ca si chiloti!!!daca vrei sa te duci ptr cumparaturi nu ai loc de astia care ies la promenada de parca ar fi pe faleza la mare!!!!taraaaaaniiiiii!!!!

Alexandru Hagi spunea...

Mall-troll: Ochelari de soare, cheia de dacie cu breloc de BMW si obligatoriu in mana cealalta cutia de la fata CD-player-ului auto.

Criticul de Film spunea...

pe mine cel mai tare ma enerveaza tristii astia de merg la mall la film sparg o gramada de bani sa se arate bengosi si tot filmul stau si vb sau rad din niste motive ce nu au absolut nici cea mai mica legatura cu filmul. le-as rupe capul in secunda t.

Hypnotica spunea...

Ochelarii de soare ii poarta aia in al caror sange poti depista diverse substante. Acele substante au efect direct asupra ochilor, in limbaj popular subiectii in cauza se numesc "sparti". Drogalaii naibii, nu numai ca arata a drogalai, ii mai si dor ochii de la lumini :))
Am asa o boala pe ei...
In Test Point, care e Test Point, unde vine lume ok... Au aparut 2 sparti cu ochelari sambata seara. Mi s-a facut rau.

otrava spunea...

nu isi pun doar aia care se drogheaza. pun toti