I'm so tired!

18 apr. 2007


da, sunt obosit. am obosit. vorbeam acum cateva zile cu prietena mea alina (proefem-ista) si imi spunea ca ajunge acasa si abia asteapta sa se aseze in pat si sa doarma. nu mai are chef de nimic. nici eu. ajung pe la noua acasa, ma uit pe blog, putin la televizor, citesc trei randuri din sunete sau republik si gata. sunt pa. mi-am luat "romanul cocainei" de la carturesti si nici nu m-am atins de el. imi place enorm ce fac. asta ma tina in vana. sunt suta la suta acolo. dau tot. nu ma simt in stare sa mai ies in oras si sa port conversatii inteligente cu nimeni. ma extenueaza. pentru ca oricat as dormi tot obosit sunt si de aceea am ajuns sa dorm din ce in ce mai putin. iar dupa 12 zile de munca, in weekend-ul pe care il am liber, sunt frant. am obosit psihic si fizic, nu prea mai am chef de nimic, am nevoie de ceva sa ma scoata din starea asta. sunt frustrat pentru ca nu mai ajung la teatru, nu ma mai incarc cu doza mea de cultura. nu mai ajung la concerte, la expozitii. abia apuc sa mai vad cate un film noaptea pana sa adorm. nu am mai pictat de multa vreme si nu o faceam daca nu schimbam prin casa si trebuia sa imi pun amprenta pe perete, deasupra patului. ma scot din sarite oamenii care ma suna exact cand "arde" cel mai tare in redactie, cei care ma intreaba "de ce lucrez si in weekend" si cei care nu inteleg ca sunt momente in care vreau sa stau singur, eu cu mine, sa nu vad pe nimeni. pana una alta, am si o veste buna. cattaneo vineri in martin. alina o sa mergem si la teatru. promit.

7 comentarii:

Anonim spunea...

simt cum ma prinde si pe mine oboseala..nesatula de somn,i know the feeling.de teatru nu mai zic nimic...am obosit sa incerc sa gasesc bilete la Ferdinand, regele Spaniei.bafta otrava,bafta alina,and everyone else...

Anonim spunea...

cattaneo samabta in brasov :| un altul vineri aici, sambata, dincolo si tot asa...am sa imi doresc si eu mai incolo...somnul ce`l irosesc acuma, inca tanara:))) cheers otrava, ia`ti concediu, relaxare la munte, nu neaparat sa te tin in fata "blocului", dar poate un ceai sus pe terasa..

Moni :) spunea...

biro-pat? :))....stim stim!

Anonim spunea...

Si eu!

Anonim spunea...

stiu cum e....si eu ma simt la fel, si sunt de-abea clasa a10a:D vreau sa vina vacanta, nu mai am rabdare sa fac nimic, nu am mai citit, nimic, zero....frustrant...:((

Andra spunea...

imi place cum scrii..si ca scrii ce simti..nu multi fac asta..eu fac asta..da nu multi apreciaza..eu scriu mai interesant ca tine..sa ca different..(daca-l stii) imi place cum scri..succes in continuare :)

Anonim spunea...

Buna! Iti citesc blogul de ceva vreme si imi place. Nu intru prea des sa comentez, desi citesc multe bloguri interesante, dar de data asta, vazand ca sunt atatia care nu mai au alta viata in afara de serviciu (si toti suntem destul de tineri), vreau sa transmit un mesaj: Sa incercam sa nu ne lasam coplesiti de programul acesta de munca (zi - lumina) si sa facem tot ce se poate ca sa ma luam o gura de aer, de cultura, de muzica, fiecare de ce are nevoie pentru a supravietui. Eu eram nelipsita de la multe concerte, dar in ultimul timp n-am mai reusit sa ajung cam pe nicaieri si asta ma face, si pe mine, sa fiu frustrata. Oricum, ideea e ca trebuie sa ne impunem sa avem timp si de altceva in viata, iar traseul birou-pat trebuie fentat cat mai des posibil. Eu ma cert constant cu sefii mei, in incercarile mele disperate de a-i face sa inteleaga ca TREBUIE sa plec de la birou cel tarziu la 7, pentru ca "there are places to go, people to see". :)Bafta!