Feel every beat!

22 apr. 2007


muzica este cel mai tare energizant. ma tine in viata. fara muzica sunt sigur suta la suta ca linistea ar putea sa distruga timpanele si m-ar fi asurzit. nu imi place linistea care sa dureze prea mult. vreau sa nu aud muzica. cum isi face loc sunetul printre gaurile mici de la boxe. adorm cu muzica si ma trezesc cu muzica. la job imi pun castile pe urechi si nu imi incep ziua fara sa ascult putina muzica. sunt muzica, respir muzica, traiesc cu muzica. sunt dependent de muzica. ma gandesc cateodata cat de trista este viata pentru cei care nu aud. sa nu asculti niciodata cum suna o chitara rece. un pian. sunt eu si pentru muzica care imi place si pe care o ascult. daca surzesc intr-o zi inseamna ca in clipa aia o mare parte din mine a murit. in mintea mea cred ca exista un platan care mixeaza si cand dorm. am pictat platanul si acum ma vegheaza deasupra patului. cattaneo a fost ultimul om care si-a facut loc in mintea mea cu ajutorul timpanului. vineri in martin. argentina rules.

7 comentarii:

Anonim spunea...

da stiu.de cate ori vin la tine se plang vecinii ca te barbieresti pe muzica lu Sofia Vicoveanca.crezi mai poti sa pacalesti lumea cu blur,prodigy si altele?

Anonim spunea...

muzica e ca un drog, te prinde si nu iti mai da drumul. si e asa de placut fara ca macar sa iti faca rau....

Anonim spunea...

eu prefer sa ascult coloana sonora de la filme porno.e plina de subintelesuri.mai ales cand filmul e rulat de la coada la cap.cea mai buna comedie ever.

Anonim spunea...

Cu toate ca nu ascultam aceeasi muzica simtim muzica la fel. Ridica-te si danseaza! Uita ce este in jur! Esti doar tu si acordurile! Si gasim noi un Tudor Gheorghe, ceva, ca sa ne lege. Undeva pe sfera, tot ne intalnim. Teee pup.

Anonim spunea...

nu as putea fara muzica!

moi non plus spunea...

obisnuiam sa ma joc cand eram mica de-a oarba...sa simt mai bine...dar nu indraznesc sa ma joc de-a surda...muzica e culoarea ce o vede urechea

Anonim spunea...

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi viata fara muzica!