Cum mint ele!

20 apr. 2007


sigur, ca baiat, ai fost la un moment dat pus cu botul pe labe de o tipa exact cand iti era lumea mai draga. iti placea de ea, ti-ai lua inima in dinti dupa ceva vreme, ai "atacat" si binenteles ai primt un raspuns. raspunsul primit este tradus de otrava mai jos.


1. hai sa fim prieteni. - vreau sa stai pe aproape sa-ti pot povesti cu detalii totul despre barbatii cu care ma intalnesc si cu care fac sex. este vorba de perspectiva barbateasca in a vedea lucrurile
2. sunt celibatara - am jurat sa nu ma intalnesc cu barbati ca tine.
3. ma concentrez asupra carierei mele. - chiar si ceva atat de plictisitor si de nesatisfacator cum ar fi serviciul meu este mai bun decat faptul de a ma intalni cu tine.
4. nu este vina ta, ci a mea. - este vina ta. numai si numai a ta.
5. nu imi dau intaniri cu colegii de servici. - nu mi-as da intalnire cu tine nici daca am fi vecini de galaxie... barem de cladire.
6. am un prieten. - prefer motanul meu si doi litri de cola.
7. viata mea este prea complicata acum. - nu vreau sa stai toata noaptea, alfel vei auzi convorbirile telefonice cu ceilalti barbati cu care ma intalnesc.
8. nu ma atragi in "sensul" acela. chimia lipseste - esti cel mai urat personaj pe care l-am vazut vreodata.
9. este o mica diferenta de varsta intre noi - nu vreau sa imi dau intalnire cu tata.
10. esti ca un frate pentru mine - imi amintesti de cel mai trist personaj din istoria desenelor animate.

25 comentarii:

Anonim spunea...

pana si eu incep sa crede ca noi fetele/femeile suntem printre cele mai odioase fiinte...dar NU este chiar asa! incercam si noi sa facem apel la DIPLOMATIE...rare sunt momentele in care suntem nemiloase si spunem direct ceea ce ai scris tu in partea de explicatii(ar trebui sa fim complet terorizate de insistenta voastra..).
sa nu uitam ca si voi baietii/barbatii aveti o lista proprie de "Cum mint EI !!!!!"...

blur spunea...

pai scrie mai cristina lista aia si da-ne si noua un link ;)

Anonim spunea...

lista nu-mi apartine...este primul rezultat returnat de google la o cautare simpla dupa "minciuni baietii" ....

"10 minciuni pe care baietii le zic mereu ... fetelor:
1 Te iubesc asa cum esti! (daca nu aratai bine, poola, te iubea);
2 Intai m`am indragostit de tine si apoi de corpul tau! (noroc de corp ... ca in rest ...);
3 Nu vreau sa suferi din cauza mea ... asa ca mai bine ... (pleaca dracu` ... am pe alta);
4 Mi`a fost rau aseara, de aceea n`am venit la intalnire (ce buna era tipa care a venit la mine);
5 Te`am iubit din prima clipa (pe tine si pe prietena ta; ce sa fac daca are pretene);
7 N`as suporta sa ti se intample ceva (da`te`n mortii tai);
8 De ce n`ai incredere in mine (la naiba, m`a prins cu aia);
9 Ce sa`ti iau de ziua ta (zi ca nu trebe nik, ca n`am bani de cadouri);
10 Nu vreau sa ne mai certam (mai dureaza mult pana ma scap de ea?) "

Va suna cunoscut???

Anonim spunea...

hahaha! True in mare parte, dar cristina are dreptate, nu zicem sau nu zic niciodata partea cu explicatia! Uneori e o combinatie de doua sau trei motivatii, de genul: am prieten si tu esti ca un frate pentru mine! Astept cu interes insemnarea "Cum mint ei!"

Poesis spunea...

Eu in liceu aveam alta minciuna: "iubesc pe altcineva care nici nu ma vede cand trec pe langa el ... dar il iubesc!". Si, ca si minciunile din lista ta ... era in mare parte adevarat. Cand o fata spune "nu ma atragi in sensul acela" ... pai inseamna ca nu se vede pupandu-l pe baiatul respectiv de dimineata pana seara asa cum ar face in mod normal = nu sunt atrasa de tine. Si toate celelalte minciuni spun toate acelasi lucru: "nu vreau sa te sarut, sa facem dragoste, sa te tin in brate, sa ma trezesc dimineata cu tine sarutandu-mi umerii goi... astept pe altcineva" numai ca folosim si noi mai putine cuvinte si facem asta tocmai pentru ca la randul nostru am suferit atatea deceptii incat nu vrem sa adancim nicio rana. Mai bine ranesti orgoliu decat sufletul nu?

moi non plus spunea...

cea mai uzitata crd ca este:"am prieten" pt ca este si cea mai usor de digerat..insa,fiecare isi amprenteaza replica in vederea dezvoltarii unui stil inovator..ma gandesc ca mai greu e pentru oamenii care nu pot spune NU (oare mai exista?)

Anonim spunea...

moi non plus...am cunoscut o fata care nu stia sa zica NU. A invatat. Trista zi a fost ptr mine, ziua in care am auzit-o spunand Nu. Inocenta ei disparuse. Lolita crescuse.

Anonim spunea...

e relevant daca spune nu? stiu, eu sunt mai grobian si mai superficial, dar la urma urmei, cine trebuie nu va spune nu, iar cine va spune nu inseamna ca nu apartine acolo unde crezi tu ca ar trebui sa apartina... aka in bratele tale...

E destul de simplu. Nu exista iubire, pasiune, tandrete, salbaticie - unilaterale. Doar obsesiile sunt asa.

Criticul de Film spunea...

care este "cel mai trist personaj din istoria desenelor animate."?

otrava spunea...

porcusorul pacalit tot timpul de bugs bunny

Anonim spunea...

ooo, zoophilic is the new straight

Anonim spunea...

decat femei imbecile mai bine caini si poponari.

Anonim spunea...

kimsy said....noi mintim pt ca putem si stim cum...:)si oricum nu o sa va prindeti niciodata cand mimam orgasmul....:)

Anonim spunea...

o intrebare simpla de la un om simplu:atunci de ce va chinuiti sa mimati?

Anonim spunea...

kimsy said...:pt k suferim de o protectie materna asupra barbatilor...involuntar....nu vrem sa va simtiti incapabili de a ne provoca un orgasm....:)...chiar daca din cand in cand tehnic nu sunteti capabili...

Anonim spunea...

daca tehnic nu suntem capabili sa va provocam orgasmul(presupun ca vb de faptul ca nu avem erectie),rezultand de aici o imposibilitate de intromisiune atunci nu vad ce orgasm ai putea mima.si tot tehnic vorbind "orgasmul" vostru este bazat doar pe lucru mecanic(frecare).presupun ca aceleasi senzatii le poti avea cu un baton de salam de vara.oops.

Anonim spunea...

kimsy said..:metre pt ca o femeie sa aibe orgasm nu tine doar de mecanica....sa te citez.."frecare"...dude pana sa vb mai documenteazate un pic...o femeie poate avea orgasm si mental...da tre sa stii cum ....so ....mai citeste niste carti de anatomie si niste carti siropoase ....poa mai inveti cva...

Anonim spunea...

kimsy said..: si nu nu era vb de erectie ....puteti sa aveti o erectie cat china daka dati in gol....numa pt voi fara feeling ....donshoara nu o sa aibe orgasm in veci....si pt necunoscatori ...foarte rar o femeie pana in 30 d ani o sa aibe un orgasm in toata regula pt k nu a ajuns inka la "her sexual peak"....so....

Anonim spunea...

dear kimsy.faptul ca te-ai enervat se vede.dupa modul in care folosesti unele cuvinte gen:metre,dude demonstreaza mediul in care te invarti.acum poate imi raspunzi la obiect:
1.ce legatura au cartile de anatomie cu orgasmul mental?!?
2.ce legatura au cartile siropoase cu orgasmul mental?!?
3.daca tu crezi in orgasmul mental presupun ca tot la fel de bine crezi in Mos Craciun.de aici deduc varsta.blog-ul este ptr oameni mari...sweety.

Anonim spunea...

kimsy said...:dragule...am varsta la care am avut parte de cva orgasme...cartile de anatomie iti spun k punctul g difera de la o femeie la alta si k nu tine doar de frecare ci si cum freci...iar cartile siropease gen sandra brown...(pe care am fost nevoita sa le citesc facandule corectura....)....iti pot da cateva tipsuri de cum sa minti o femeie in pat si sa nu se supere....
live long and prosper....

Anonim spunea...

eu te intrebasem altceva.oricum daca-ti recitesti raspunsurile vei vedea ca nu esti coreenta in argumentatie.dar,dupa cum cred ca stii punctul G poate fi stimulat NUMAI CU DEGETUL.nu vreau sa cred ca prietenul tau e Tom Degetel.in alta ordine de idei parca articolul se intituleaza "cum mint ele" iar tu imi spui cum sa invat eu sa mint.daca nu poti raspunde spune doar pas si inteleg eu.check mate.

Anonim spunea...

kimsy said...:...sa stii k mi-am revizuit comenturile si dupa umila mea parere chiar cred ca am fost coerenta ...ma repet din punctul meu de vedere...si da trebuie sa iti subliniez ceva.....dupa cum ai zis poti stimula g-ul numai cu degetul....dar de la o femeie la alta difera...so....asa k ai sanse 1 la nu stiu...la 1000 sa satisfaci 2 femei exact la fel.....

Anonim spunea...

ok.kimsy,propun sa incetam.cred ca ne-am departat mult de la subiect si o dam in poezie.bye bye.

Anonim spunea...

kimsy said...:hai sa incheiem amiabil cu un banc in tema:)...:

NEVER LIE TO A WOMAN!!

A man called home to his wife and said, "Honey I have been asked to go fishing up in Canada with my boss & several of his Friends.
We'll be gone for a week. This is a good opportunity for me to get that Promotion I'v been wanting, so could you please pack enough Clothes for a week and set out my rod and fishing box, we're Leaving From the office & I will swing by the house to pick my things up" "Oh! Please pack my new blue silk pajamas."
The wife thinks this sounds a bit fishy but being the good wife she is, did exactly what her husband asked.
The following Weekend he came home a little tired but otherwise looking good.
The wife welcomed him home and asked if he caught many fish?
He said, "Yes! Lots of Salmon, some Bluegill, and a few Swordfish. But why didn't you pack my new blue silk pajamas like I asked you to Do?"

You'll love the answer...



The wife replied, "I did. They're in your fishing box.....

Anonim spunea...

macar femeile se straduiesc sa dea o explicatie, sa inventeze ceva, sa fie mai diplomate, sa o ia mai pe ocolite sa nu il raneasca prea tare pe ...invidid...sa ii dea omului e inteles ca nu se poate...ca nu merge, ca nu o intereseaza...mai bine asa decat ca barbatii care nu mai raspund la telefon, sa stii si tu o treaba - mai vrea, nu mai vrea...stai ca proasta si te intrebi "oare nu mai are baterie la telefon"? "oare nu are semnal daca are telefonul inchis?", "o fi in vreo sedinta importanta de imi da reject?"...femeile o fac mai cu stil...