Ce cautam pe net 2!

23 apr. 2007


m-am speriat azi cand am vazut cum au dat de otrava niste bezmetici. ma uit la cuvinte cheie si ma ingrozesc. ce pot sa caute oamenii pe net. orice comentariu e in plus. va las sa savurati in liniste. "fete de 12 ani foarte frumoase", "cum ajung pe lipscani bucuresti", "sunete pentru telefon cu steaua", "miros de mucegai in geaca de piele intoarsa", "paris hilton , pentru o felatie", "cel mai nou oltcit pe 2007", "colaje de dragoste", "becuri albastre", "m-ai inselat cu ea", "fete in chiloti", "numai poze cu femei imbracate in rochii mini", "sate parasite", "filmulete cu fete care se dezbraca in scoli", "amanta perfecta pentru barbati", "fete carora le plac motocicletele", "cum era praslea", "imagini cu barbie si cu printese de scos la imprimanta", "definitie lotiuni autobronzante", "constanta fete sarace caut prieten", "sa o imbrac pe barbie", "poze fete cu parul brunete", "povesti cu pustoaice". fara comentarii. inca doua lucruri. e unul care nu stie daca ii place sau nu de dorotheea petre, tipa din cum mi-am petrecut sfarsitul lumii si ryna. "ce naiba va place la dorotheea petre", "dorotheea petre e proasta", "eu sunt indragostit de dorotheea petre", "pe mine ma enerveaza dorotheea petre". este si o parte buna trei oameni au cautat "maria popistasu otrava". respect.

7 comentarii:

Anonim spunea...

tare de tot.m-ar interesa totusi care e legatura intre "miros de mucegai in geaca de piele intoarsa" si blog-ul tau.in alta ordine de idei presupun ca nu exista nici o otrava marca "maria popistasu". sau nu?

Anonim spunea...

am un sentiment de deja vu...o sa faci sondajul asta periodic?

Anonim spunea...

nu vreau sa par tampit dar nici in articolul lu' otrava nici in commentul meu nu e vorba de nici un sondaj.poate esti obosita si nu vezi ce scrii.cu sentimentul de deja vu sunt perfect de acord.nu e prima data cand lumea bate campii.no hard feelings.

Anonim spunea...

probleme?

Anonim spunea...

"constanta fete sarace caut prieten", - de departe cea mai tare! hahaha, da loc interpretarilor - mai multe fete sarace din constanta cauta prieten, constanta cea plina de fete sarace cauta prieten...legatura cu blogul tau e clara:))

Anonim spunea...

otrava say something man.constanta nu e plina de fete sarace.dar constanta cu care se face aluzie la locul tau de bastina ma pune pe ganduri.pun pariu ca jumate din bucuresti vine din moldova si oltenia.sic transit gloria mundi.

Anonim spunea...

:)am dat un search pt "clepsidra"...asa ti-am gasit gandurile draga otrava..:)acum..te "vizitez" frecvent...si-mi place ce gasesc...o noapte linistita sa avetzi...kiss