Maimuta de almasan, clovnul de cristoiu si boala copiilor: turcescu!

5 mai 2011




in duminica floriilor eram la redactie. am fost in montaj pentru niste stiri din jurnal si era teveul deschis pe tvr. ma ingrozeam cu omul meu padre cum dracului mai exista in 2011 emisiuni la tvr cu marina almasan care le sufla in cur politicienilor.

in emisiunea respectiva erau invitati flutur si udrea. era o emisiune de promovare a pastelui in bucovina. o voma ordinara. almasanca ii sugea sosetele lui flutur si in acelasi timp ii lingea ciorapii elenei undrea.

niste babe erau puse in geamurile unei case ca pasaricile in vitrina in amsterdam. am vomitat de cateva ori apoi am schimbat programul.

nu ma deranjeaza daca vad treaba asta la o televiziune particulara. insa ma deranjeaza cand e circul asta la tvr - televiziune la care eu platesc.

azi citesc o treaba in click legata de mizeria aia de emisiune. nu sunt de acord cu limbajul celor doi. mai ales ca pe unul dintre ei (turcescu) nu il inghit nici cu un kilogram de lamaie alaturi. de cristoiu nu mai spun nimic. e trist.

ma enerveaza ca tvr ramane in continuare o cloaca a politicienilor. iar personaje gen almasan trebuie inlaturate de acolo cu kile de acid sulfuric.

TVR, "publicitate politică" pentru PDL
Televiziunea Publică a încheiat un contract de coproducţie cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului, al cărui preţ este de 148.800 de lei (aproximativ 36.000 de euro) pentru trei ediţii ale emisiunii „Ne vedem la TVR!", care s-au dovedit a fi emisiuni de publicitate politică.

Astfel, în loc să fie promovate destinaţii turistice din România, emisiunea prezentată de Mărina Almăşan era un prilej pentru ca liderii PDL-ului să se umfle în pene cu diferite realizări, mai mici sau mai mari.

Primele două ediţiii ale emisunii a fost deja sancţionate de Consiliul Naţional al Audiovizualului. TVR trebuie să plătească o amendă în valoare de 10.000 de lei doar pentru prima emisiune deaorece a făcut publicitate politică.

Perioada de desfăşurare a contractului este 26 martie - 28 mai, în care urmează să mai fie difuzată şi cea de-a treia ediţie ce face obiectul contractului.

2 comentarii:

Pamfletaru` Parclab spunea...

Majoritatea comentati aici si vreti sa pareti ontopic desii comentati doar pentru a da lumea click pe voi sa intre pe blog. Eu zic pe fata, da in plm click pe nick meu sa citesti un blog TARE! Wow, ce modest sunt. Fuck off.

Anonim spunea...

ce-i 10 000 pe langa 148 800? :) o mica `investitie` ;)