despre oamenii care nu au nimic de spus dar o ard aiurea pe net!

12 ian. 2011

ai vazut un clip pe youtube sau pe orice alt site, blog in care unul se filmeaza mergand pe strada sau spunand nu stiu ce chestie banala? cum a mancat el azi un burger de la mec. sau ce parere are el despe coruptie, despre pretul la benzina, ce ii bubuie lu capul ala trist despre coruptie, despe basescu, despre cainii maidanezi, ce cacat are el in cap cand vine vorba despre fotbal, despre o comedie romantica cu pamela anderson, despre avatar sau despre noua piesa a lui 50 cent. nu ai cum sa nu vezi asa ceva. este peste tot. un tampit se filmeaza cand asteapta el autobuzul la romana. apoi pune pe net mizeria aia. pe cine cacat intereseaza ce face el? de ce dracului sa crezi ca cacatul ala pe care il faci tu e atat de amuzant? o sa rada o gramada de oameni pentru ca tu ai facut asta? e un cacat nene.


de ce as asculta o tampita vorbind despre gropile din bucuresti, despre bugetari, despre nu stiu ce voma de film a vazut ea aseara. bai voi sunteti tampiti? nu sunteti frate amuzanti. nu e nimic misto in chestia asta. sunteti niste basiti, niste expirati, niste fute vant care vreti atentie. dansati in fata parintilor vostri, mestecati o ciuga in fata vecinilor vostri, puteti sa va basiti in fata prietenilor...nu trebuie sa vada toata lumea asta. nu e amuzant un penibil care sta in fata unui pc si face playback pe maria tanase. nu e amuzanta o fata cu parul roz bombon care scoate pe gura niste voma direct din caputul ei ala de tabla...nu ne fute grija ce parere are ea despre saracie, manele sau pufuleti.


nu intereseaza pe nimeni sa vada cum se filmeaza un labagiu in timp ce alearga dupa tramvai. sunteti niste obositi, niste terminati care au nevoie de atentie. nu vrem sa va vedem. puteti sa va usurati in alta parte. la voi in casa, pe covor, direct pe pescarul chinez de la bunica sau pe rapirea din serai. ba, nu sunteti amuzanti. astia cu virale de cacat. incercati sa va uitati ce fac astia pe afara. e mai ok sa copiezi ceva bun decat sa faci o diaree autohtona.


si in afara de astia care pun video cu toate cacaturile pe care le fac mai am boala pe bloggeri care o fut pe net doar ca asa e moda. e bine sa ai si tu coltul tau pe net unde sa te caci si sa te vada toti. sa iti miroasa basinile. am dat peste multe bloguri gen cu povestioare gen: "azi am mancat un kil de struguri. ce tare. si prietenele mele au mancat tot un kil de struguri. maine mergem la film,..ce zi incarcata am avut azi"....tot felul de rupti in cur care isi fac blog pentru a scrie cateva cacaturi care nu intereseaza pe nimeni. "am fost azi in oras si a fost tare"  sa mori tu? hai ma? chiar pe bune? asa a fost? tare? o are tare? era mai misto asa. scrie frate daca chiar ai ceva de zis. sau scrie ce iti trece prin minte. scrie ce ai vrea sa le zici oamenilor dn jurul tau dar iti este mai usor sa o faci in scris. scrie ce frustrari ai, scrie ce iti place...pune o melodie, 3 poze, ceva....orice. sau nu iti face blog. citeste ce scriu altii. sunt atata de multe bloguri misto, oameni care au ceva de zis...oameni care au idei misto...citesti ceva si apoi vine intrebarea logic..."cum cacat nu m-am gandit eu primul la asta...era asa simplu"...

0 comentarii: