Dialog intre idealistul lu' peste prajit si realitatea care nu este asa cum crede el ca este!

14 dec. 2010

-tu nu ai cum sa reusesti? tu esti prea MIC. esti prea credul...esti un copil. esti un idealist. cum dracului sa reuseasca un idealist in vremurile astea de cacat?
-eu cred in idealuri. cred ca exista principii. cred ca exista reguli nescrise dar care trebuie respectate...
-termina. asta e doar in mintea ta stricata...vremurile in care traim nu sunt facute pentru tine. valori umane? cacat la tava....vorbe goale. e cazul sa te trezesti micutule.
-e gresit sa visezi? pai daca nu visezi cum iti pui in practica visele...
-esti terminat. trebuie sa te trezesti. sa uiti dracului ca exista mizeriile astea. sa it vezi de treaba ta. sa nu o arzi in cur aiurea cu prostiile din capul tau...
-o sa ma schimb. partial. pentru ca un om nu se poate schimba intr-o zi. o sa fac cum mi-ai spus. o sa incerc sa nu mai fiu asa. dar daca o sa incerc sa ma schimb nu o sa fiu altul?
-nu. nu o sa mai crezi in prostii. nu o sa mai crezi in idealurile tale de cacat. nu o sa mai traiesti in prostia ta bolnavicioasa. o sa te maturizezi. ai nevoie de asta mai mult decat sa incerci sa iti pui in practica visele si idealuri tale jenante. tu chiar crezi ca tot ce zboara se mananca? tu chiar crezi ca lumea asta e asa cum iti imaginezi tu ca e? tu chiar crezi ca ce ti se intampla tie e asa...pur si simplu. crezi ca e asa intamplator? tu ai cules ce ai sadit. tu ai nascut in tine un copil mort deja. tu ai incercat sa iti imaginezi lumea asa ....ca pe o bucata de bezea din care tot mananci in fiecare zi. gata ba. ai dat in diabet. esti bolnav. mergi la spital. trebuie sa faci o dezintoxicare...tu ai crezut ca asa cum faci tu e bine? cacat. ai cules ce ai semanat. ai cules ce ai mai gasit pe plantatia ta cancerigena. daca ai sadit ceva bolnavicios cum sa culegi ceva bun? asa crezi tu ca fac oamenii? asa crede mintea aia bolnava ca functioneaza lucrurile? asa crede creierul tau tumefiat ca merge treaba? esti dus omule. tu si visele tale obosite. tu si deseurile tale mentale. esti un ipocrit. crezi ca ce ti se intampla tie este ceea ce nu meritai? crezi ca tu esti imaculat? crezi ca nu ai gresit? ba da. ai gresit pentru ca esti doar un copil. o minte bolnava, un idealist de cacat maro. mergi la culcare ba baiatule, mergi la somn, esti obosit...a inceput sa miroasa urat in jurul tau, puti...mergi intai la baie. e cazul sa te speli de toate mizeriile pe care trupul tau le-a adunat. e cazul sa iti speli creierul ala putred cu dero. sa il lasi in inalbitor cateva zile...apoi sa iti vezi dracului de treaba. idealist imputit ce esti. daca nu, veronica se hotaraste sa moara...poti sa o urmezi

0 comentarii: