Despre prieteni!

4 dec. 2007


am citit un studiu despre prieteni. studiul are sase puncte si comentariile mele sunt de prisos.

1. un prieten de-o viata. o astfel de persoana, pe care o cunoasteti de la varsta de 16 ani, va ajuta sa nu uitati intamplarile nebunesti prin care ati trecut. acesti prieteni va amintesc ca ati ramas aceeasi persoana de odinioara. in plus, cine v-a mai cunoscut familia la fel de bine pe masura ce v-ati maturizat?

2. un prieten nou. spre deosebire de cunostintele mai vechi, prietenii noi nu au prejudecati in ceea ce va priveste. prietenii noi au un mod mai proaspat de a gandi si de a fi. un alt avantaj este ca va pot ajuta sa intrati in alte cercuri de prieteni. acestia va pot ajuta daca vreti sa va schimbati jobul sau daca sunteti in cautarea unui partener de viata.

3. un prieten cu aceleasi pasiuni. activitati precum plimbatul, golful sau dansul sunt printre cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru sanatatea dv. fizica si psihica.

4. un prieten religios. persoanele care fac parte dintr-o comunitate sunt mai optimiste, arata studiile. cica aia care merg in mod regulat la biserica sau care fac meditatii au un risc cu 50 la suta mai mic de a muri decat celelalte persoane de aceeasi varsta si cu aceeasi stare de sanatate.

5. un prieten mai tanar. studiile au aratat ca aceia care au grija de alte persoane mai tinere cu zece ani sau chiar mai mult, care gatesc pentru altii sau care povestesc experientele lor de viata sunt mai fericiti. recomandarea este si mai eficienta pentru parintii ai caror copii pleaca de acasa.

6. un prieten cu aceleasi trairi. puteti sa treceti mai usor peste probleme daca aveti alaturi persoane care trec prin aceleasi situatii ca tine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu in ce categorie ma aflu?

Anonim spunea...

sa fie adevarat...de prieteni toti avem nevoie, dar oare suntem la randul nostru niste prieteni? (chiar si pentru noi)...frumos tot