Join me!

29 ian. 2007


Am cateodata o stare de care nu as vrea sa scap. Ma simt bine ca respir, ca merg pe Magheru, ca pot sa beau linistit o cafea in oras, ca vine Carl Cox sau Fatboy Slim sa imi puna muzica, ca exista party-uri in case gen tralala, ca exista kudos sau ultima playa, ca au fost Placebo in Romania, ca pot sa merg in weekend la Predeal, ca exista Almodovar, ca pot sa merg sa vad 8PT N9UA, 89... fierbinte dupa '89. Vin cateodata de la treaba si am nevoie de un singur lucru. Sa beau ceva si sa ascult ce imi place. Iar cand vine vorba de trupe romanesti am 2 preferinte care imi vin acum in cap. Imi place sa o ard in B52 pe OCS sau pe E.M.I.L. Sunt singurele trupe romanesti pentru care dau din cap. E bine sa o arzi cu un cuba libre si o tigara de rom si vanilie pe "Fara regrete", "Supradova de vise", "Nu incerca asa ceva acasa", "Ajutor" sau "Cine e de vina?".

20 comentarii:

notalent spunea...

zici bine..zici bine de piese de teatru,zici bine de muzica...si zici bine de b52.but then again,you knew that,didn't you?!

otrava spunea...

cateodata ma gandesc ca nu am timp prea mult sa fac ce imi place cel tare - sa vorbesc mai mult cu oamenii. dar de cateva ori mi se intampla sa ascult radiohead si sa nu ma mai gandesc la nimic. sa mananc un big mac pe o banca la rosetti sau sa beau un pahar de jim beam fara gheata.

notalent spunea...

make time!

otrava spunea...

pe unde ai mai iesit? in ultima vreme

notalent spunea...

pana la facultate si inapoi(sesiune!).si poate pe la derby..sau cum ii zice..baruletu ala de la eroilor..am incercat sa nu ies prea mult dupa ce mi-am spart capul.m-am gandit ca-s mai in siguranta in casa;)

otrava spunea...

spart capul! cum adica? chiar e pe bune?

notalent spunea...

urgenta,cusaturi,tot tacamul!

otrava spunea...

mama oribil. cum s-a intamplat? care a fost faza?

notalent spunea...

nu stiam ca dansez cu un pericol public.am cazut din cauza lui,cu capu de ciment:D...and that about covers it:)

otrava spunea...

cu cine dansai? Fred Astaire...unde s-a intamplat accidentul?

notalent spunea...

daaa...adevaratul fred astaire...nu stiu...ceva bar pe lipscani.s-a intamplat exact cu 5 minute inainte sa plec..5 minute!uh!nah..trebuia sa se intample..nu mi-am rupt niciodata nimic..copil cuminte..ma tampesc acum!

otrava spunea...

era baut? sau doar din exces de zel a iesit asa.......

notalent spunea...

cred ca bause..oricum,nu i-a iesit combinatia:))
tu? sper ca nu ai dansat cu nici o fata asa de periculos:))

otrava spunea...

eu dansez foarte rau cu cineva. mi-ar placea sa dansez k lumea. asa ca aia de ii vad la tv. dansez asa cum simt pe muzica care imi place. gen placebo, travis, blur, radiohead, gorillaz....

notalent spunea...

aa..deci inca un pericol public..super!
s-a cam ales prafu de postu asta...am cam deviat de la ce scrisesei tu:P

otrava spunea...

Asculte The Streets - Turn the page sau Dry Your Eyes. In rest nu mai conteaza. capete sparte - strigari de departe - copii ce urla - minciuni multe si desarte.

notalent spunea...

you went all poetic on me...:P

otrava spunea...

poetul nepereche. asta sunt eu

notalent spunea...

eh..si tu acum...asa e cu artistii..mereu o duc mai greu..sunt neintelesi,dificili..dar ce conteaza,atata timp cat sunt boemi?!

otrava spunea...

ok. asa sunt eu. micul boem.