aberatio in integrum!

20 iul. 2010

exista un personaj in romania care apare la tv sau prin ziare si stie cam tot despre orice. se numeste carmen harra. nu stiu ce meserie are in nomenclatorul cu meserii. stiu doar ca ea apare, cand e luna plina cred si zice si ea una, alta.

de exemplu vine duminica, de paste si spune ca ea stia ca isus o sa invie. tot ea stie ca vara sunt tantari in delta, ca iarna nu e ca vara, ca presedintele americii e negru. la oscar a zis ca avatar o sa castige. nu a mentinat categoria. poate premiul pentru cel mai bun machiaj albastru.

acum pentru ca moartea lui MM este subiectul principal a venit momentul sa zica si ea ceva. a vorbit cu MM printr-o conversatie ezoterica. s-a terminat...

„Îl visam pe Şerban după ce a murit şi asta mă făcea de multe ori să mă trezesc plângând. Nu am fost fericită alături de Petru, chiar dacă din afară totul părea foarte frumos. Pe Petru îl deranja afecţiunea mea faţă de Şerban şi am avut discuţii aprinse cu el din cauza obsesiei mele. Mă acuza că sunt nebună, îmi cerea să încetez. Nici preotul la care m-am confesat nu m-a înţeles. Acum sunt foarte liniştită. Nu m-am sinucis şi regret că port această stigmă şi am fost condamnată pentru ceva ce n-am făcut. Este nedrept. in noaptea respectivă, sufletul meu se învârtea prin casă. Îmi vedeam corpul şi nu-mi dădeam seama ce se întâmplă, voiam să trăiesc. Petru şi mama lui nu au chemat Salvarea imediat după ce m-au găsit. Amândoi se uitau la mine şi nu ştiau ce să facă. Mesajul găsit pe telefonul mobil nu este scris de mine, ci de Petru.A existat o discuţie foarte aprinsă cu Petru, pentru că a ajuns foarte târziu acasă în acea seară. Totul s-a întâmplat la miezul nopţii. N-am ştiut că substanţa respectivă este pesticid, pentru că pe sticla respectivă nu era nicio etichetă. A fost vorba de o combinaţie cu substanţa toxică, însă neintenţionată. Lui Petru îi este frică de faptul că ar putea fi acuzat de moartea mea, din cauza certurilor noastre care, de la un moment dat, au devenit violente. Mă agresa fizic. Voiam să divorţez de Petru şi am avut discuţii pe această temă. Cineva va mărturisi adevărul. Nu va fi nimeni acuzat de moartea mea. Voi fi deshumată şi reîngropată în altă parte, pentru că nu sunt clare rezultatele autopsiei legate de combinaţia de substanţe. Vreau să fiu înmormantată lângă Şerban"

ATAT. ce mai e de zis. Doamne fereste pe toata lumea

0 comentarii: