Killer-ul de clowni!

16 feb. 2007


De o vreme ma tot streseaza un gand - as vrea sa bat un clown in fata copiilor. Si nu sunt singurul. Mai am un om in afacerea asta. Ma exaspereaza, fac tot felul de rahaturi, arata ca dracu si nu sunt amuzanti deloc. Imi si imaginez cum as lua la pumni un amarat de clown care umfla baloane, fluiera intr-o goarna si spune tot felul de mizerii. Sa ii sara toate de pe el. sa il fugaresc pana cand ramane in chiloti si doar cu nasul ala rosu pe fata. E tare imaginea - un clown plin de vanatai a doua zi cum vine suparat la munca si nu ii mai arde deloc sa spuna glume, sa sufle in baloane sau sa cante la tamburina sparta. Exista multi copii care se tem de clowni si atunci ca sa scapam de ei parintii angajeaza niste criminali profesionisti, experti in clowni. Adica firma pe care o am eu cu asociatul meu. Noi venim, vedem despre ce e vorba si actionam ca niste adevarati profesionisti. Nu putem sa fim niciodata luati prin surprindere pentru ca stim intotdeauna cum actioneaza un clown. Ce ii place sa faca, pe unde umbla, prosionisti adevarati. Va bagati?

13 comentarii:

otrava spunea...

asta zic

Anonim spunea...

da,ma bag...ii urasc...chiar nu sunt amuzanti,si daca stau sa ma gandesc nu cred ca am ras vreodata la vreo poanta a unui clovn!!

otrava spunea...

asa, imi place. tare e asta. hai cu noi

Anonim spunea...

atacul la clovni se poate solda cu victime colaterale daca este pregatit in pripa.de aceea,incerc sa-ti sugerez cateva siretlicuri.tin de la inceput sa precizez ca nu sunt responsabil in nici un fel in cazul unui esec.sunt mai multe tipuri de atac.1)atacul frontal-de preferinta in miezul zilei,pe arsita,cand clovnul teoretic aste f ocupat.2)lupta corp la corp-aici dimensiunile fizice ale clovnului sunt primordiale-un clovn mare este o tinta buna.3)stresul psihic-de preferinta initiat de un copil,continuat de un adult.

otrava spunea...

nu vreau sa ne pripim. nu vreau sa luam totul in joaca. suntem criminali in serie de clowni sau nu. asta vreau sa stiu.

Anonim spunea...

SUNTEM!!!!!!PE EI..PE MAMA LOR!!!!

doina cristiana spunea...

si eu urasc clovnii...nu inteleg de ce unii oameni ii gasesc amuzanti..si ma irita la maxim faza aia in care isi dau cu buzdugane de plastic in cap...si cand umfla baloane in forme de animale...si nasul lor rosu de rahat si hainele alea care imi provoaca dureri de cap...VREAU SI EU SA BAT UN CLOVN

Anonim spunea...

urasc clovii...urasc nasul lor rosu de rahat, urasc cand isi dau cu buzdugane de plastic in cap si cand fac din baloane forme de animale...urasc perucile alea ale lor...nu inteleg de ce oameni ii gasesc amuzanti...pe mine chiar ma sperie uneori...ce-i drept am vazut si niste filme de groaza cu clovni. ACOLO LE E LOCUL - IN FILMELE DE GROAZA, NU LA CIRC!!!!!!!!!

otrava spunea...

cine se baga sa facem o asociatie sa ii starpim?

Anonim spunea...

baieti treaba-i serioasa rau.am fost informat ca CRA(clowns romanian association)se va razbuna pe noi prin metode neortodoxe.paziti-va.

otrava spunea...

konta stiu ca treaba e serioasa, tu nu intri in panica asa aiurea. vreau sa aud, ce vor sa ne faca?

Anonim spunea...

metode de tortura neortodoxe luate de la vechii mayasi.mirosit sosetele lu banel dupa un meci cu prelungiri si penalty,frectii cu rivanol la piciorul lu silviu prigoana si ca sa puna capac la toate mirosit chilotii lu busu dupa o balba.

otrava spunea...

si aici intra si mirositul jobenului lui marian ralea dupa best of-ul abracadabra de 24 de ore si bentita lui marian nistor dupa concertul savoy de la roma si budigaii lui catalin botezatu dupa o seara ca baietii in bamboo